Mobilabonnement med streamingtjenesten HBO

Findes der et mobilabonnement, hvor streamingtjenesten HBO er inkluderet? Ja, det gør der - læs om du kan spare penge på det.

Mobilabonnement med streamingtjenesten HBO

Der kan være penge at spare, hvis man inkluderer en streamingtjeneste i sit mobilabonnement. Blandt de mange streamingtjenester finder vi tjenesten HBO Nordic, som byder på et stort udvalg af serier og film i høj kvalitet. Vælger du at betale et HBO-abonnement over et mobilabonnement, så bliver den billigere. Men bliver den billig nok? Få svaret her.

HBO Nordic, som i løbet af 2021 skifter navn til HBO Max, er fyldt med masser af gode serier og film. Du kender helt sikkert mange af dem: Game of Thrones, Vikings, WestWorld, Girls, The Handmaid’s Tale, Friends, The Office, Sex & the City og jeg kunne blive ved. HBO har været i Danmark siden 2021 og koster nu 99 kroner om måneden – så det er bestemt ikke billigt. Til sammenligning koster Disney+ kun 59 kroner. Og når HBO Nordic bliver til HBO Max senere på året, så forventes der mere indhold, men også en højere pris. Det er dermed oplagt at kigge nærmere på, om man kan få streamingtjenesten HBO billigere, fx ved at inkludere det i et mobilabonnement.

Mobilabonnementer med HBO?

Det er bestemt muligt at få et mobilabonnement med HBO inkluderet. Faktisk så findes der flere af dem, hvor vi her vil kigge på de billigste af dem. Det store spørgsmål er nemlig, om det overhovedet kan betale sig. Typisk finder man nemlig ikke streamingtjenester hos lavprisselskaberne, men i stedet hos deres moderselskaber. Og det er også tilfældet med HBO Nordic.

Så det vi her vil undersøge er, om det er billigere at vælge et lavprisselskab til mobilabonnementet og betale for HBO ved siden af eller vælge et mobilabonnement med HBO inkluderet i prisen. Lad os først se hvilket tilbud teleselskaberne har på mobilabonnementer med HBO.

Hos Telia kan man få et mobilabonnement med HBO. Deres billigste abonnement koster 119 kroner og inkluderer fri tale og 30 GB data. Man får ikke HBO med gratis, men får til gengæld en rapport på 20 kroner. Det vil sige at HBO koster 79 kroner, og sammen med mobilabonnementet, så bliver den samlede pris 198 kroner om måneden.

Den anden udbyder er Telmore, som har flere mobilabonnementer, hvor HBO Nordic er inkluderet. Der er dog den hage, at man ikke kan HBO isoleret, men derudover får minimum to andre tjenester med. Det billigste mobilabonnement med HBO koster 299 kroner per måned (første måned 99 kroner), hvor man får inkluderet HBO, TV2 Play og Netflix samt fri tale og 50 GB data.

Se også: Guides til mobilabonnementer med streaming

Skal man vælge mobilabonnement med HBO inkluderet? 

Så et Telia-abonnement med HBO koster minimum 198 kroner og 299 kroner hos Telmore for HBO, Netflix og TV2 Play.

Hos Telia får man fri tale og 30 GB data, hvilket matcher et abonnement fra lavprisselskabet Eesy perfekt. Mobilabonnementet fra Eesy koster 99 kroner om måneden, hvortil vi skal tilføje 99 kroner for HBO tjenesten. Dermed er prisen den samme, som man kan opnå hos Telia. Man kan dog også vælge 10 timers tale og 50 GB data fra Oister til 89 kroner, hvorved der er sparet 10 kroner per måned og indholdet af data er større.

Se aktuelle mobilabonnementer fra Telia

Hos Telmore ser det anderledes ud. Efter som der er tre tjenester med, så er det svært at sammenligne prisen. I Telmore Play-abonnementet er der streamingtjenester for 257 kroner (79 for TV2 Play, 99 kroner for HBO og 79 kroner for Netflix). Derved betaler man kun 42 kroner for et mobilabonnement med fri tale og 50 GB data. Det er billigt, men kun hvis man alligevel betaler og har brug for alle tre tjenester.

Se aktuelle mobilabonnementer fra Telmore

Kan det dermed betale sig, at inkludere HBO i et mobilabonnement? Både og. Den billigste løsning er et mobilabonnement hos et lavprisselskab, hvor man betaler for HBO ved siden af. Dette giver også en større fleksibiliet, da man kan skifte teleselskab, mobilabonnement og streamingtjeneste efter behov. Men betaler du alligevel for Netflix, TV2 Play og HBO, så er Telmore Play meget attraktivt.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer

Sidste tilføjelse til historien

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 10/3/2021 fulgte redaktionen op med et indlæg om Slå til nu: Mobilabonnement med 60 GB data til 99 kroner – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.