Mobilabonnement med musikstreaming – her får du mest for pengene

Flere teleselskaber tilbyder et mobilabonnement med musikstreaming, men hvor får man mest for pengene? Se billigste mobilabonnementer med musik.

Mobilabonnement med musikstreaming – her får du mest for pengene

Er du fristet af at kombinere streaming og mobilabonnement, er der rig mulighed for det. I denne prisguide tager vi et nærmere kig på, hvor du får mest mobilabonnement og musikstreaming for pengene.

Det fleste danskere har enten abonnement på musik- eller videostreaming – eller begge dele. De har også et mobilabonnement til deres smartphone. Ved at kombinere disse to i ét kan man opnå en billigere pris per måned – hvis man da vælger rigtigt. Nedenfor tager vi et kig på musikstreaming inkluderet i mobilabonnementer, så du kan få den billigste pris.

Se også: De mest foretrukne mobilabonnementer

Mobilabonnementer med musikabonnement

Vi lægger ud med et overblik over teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med musikstreaming. Her kan du få overblik over både mobilabonnementets indhold samt hvilke tjeneste teleselskabet benytter.

#1 Oister

Fri tale, fri SMS/MMS og 35 GB data (12 GB i EU)
Musiktjeneste: Deezer Premium inkluderet (normalpris: 99 kr.)
Pris: 139 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra Oister her

#2 CBB

Fri tale, fri SMS/MMS og 30 GB data (10 GB i EU)
Musiktjeneste: TIDAL Premium inkluderet (normalpris: 99 kr.)
Pris: 139 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra CBB her

#3 Yousee

Fri tale, fri sms/mms og 15 GB data på 5G (15 GB i EU)
Musiktjeneste: YouSee Musik inkluderet
Pris: 149 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#4 Telmore

Fri tale, fri SMS/MMS og 60 GB data på 5G (15 GB i EU)
Musiktjeneste: TELMORE Musik
Pris: 169 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra TELMORE her

#5 3

15 timers tale, fri SMS/MMS og 15 GB data (0 GB i EU)
Musiktjeneste: Deezer Premium (normalpris: 99 kr./md.)
Pris: 179 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra 3 her

Her får du mest mobilabonnement og streaming

Hos hvilken af ovenstående teleskaber får man mest mobilabonnement og musikstreaming for pengene? De to billigste abonnementer finder vi hos CBB og Oister der har samme pris, men forskellige musiktjenester og indhold i deres mobilabonnement.

Hos CBB er der fri tale og 30 GB data samt musiktjenesten Tidal til 139 kroner per måned. Hos Oister er der fri tale og 35 GB samt Deezer til 139 kroner per måned. Kvaliteten af Tidal og Deezer er nogenlunde ens, så her skal du vælge ud fra bedste dækning og samt efter dit dataforbrug. Bruger du meget data kunne Oister være det bedste valg. Har du dog brug for endnu mere data kunne Telmore med Telmore Musik være et godt valg. Her får man hele 60 GB data og betaler kun ekstra 30 kroner per måned for det.

Vælger man at have mobilabonnement og musikstreaming samlet, skal man være opmærksom på nogle ting. Vigtigst er, at man ikke kan opgradere abonnementet på musikstreaming, hvis man fx vil dele det med husstanden i et familieabonnement.

Se også: Guides til valg af mobilabonnement

Den videre fortælling

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 14/1/2022 gik vi videre med en ny vinkling på emnet Nyt mobilabonnement med fri tale og data til 129 kroner – Du kan læse den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.