Mobilabonnement med fri tale til udlandet

Ringer du meget med din mobil fra Danmark til andre EU-lande, så er der reelt kun en rigtig mulighed, der ikke smadrer dit budget.

Mobilabonnement med fri tale til udlandet

Har du ofte behov for at ringe fra Danmark til udlandet, så kan det være en god idé med et abonnement med fri tale inkluderet til udlandet – ellers kan det blive en utrolig dyr fornøjelse.

Ringer du fra Danmark til udlandet, bliver du hos langt de fleste teleselskaber pålagt et højt gebyr. Minimum 4-5 kroner i minutter skal du regne med og helt op til 15-16 kroner til nogle lande. Derfor kan det være en rigtig god idé at undersøge markedet for teleselskaber, der tilbyder billig tale til udlandet. Ringer du meget fra Danmark til udlandet, kan det være endnu bedre, hvis du har et abonnement med fri tale til udlandet.

Da det kan være rigtig lukrativt for teleselskaberne, når du ringer fra Danmark til udlandet, så er det dog de færreste teleselskaber, der forærer den mulighed væk. En enkelt teleselskab gør det dog, mens et par andre forsøger sig lidt mere forsigtigt.

Se også: Billig telefoni fra Danmark til udlandet

Mobilabonnementer med fri tale til udlandet / EU

DukaTale

Lavprisselskabet dukaTale er det eneste af landets teleselskaber, der inkluderer fri tale fra Danmark til udlandet – i hvert fald EU.

Alle dukaTales abonnementer har fri tale, men hvor andre kun tillader fri tale i Danmark eller når man opholder sig i et andet EU-land og ringer derfra, så får man altså også fri tale inkluderet, når man ringer fra Danmark til et nummer i andet EU-land. Ringer du til et land uden for EU koster fra det 1,77 til 16,38 kroner i minuttet.

Alle dukaTales abonnementer inkluderer også frit forbrug af den inkluderede data i EU. Her er der altså heller ingen begrænsning i forhold til dataforbruget, som vi ser hos de andre teleselskaber.

dukaTales abonnementer med fri tale starter fra 99 kroner om måneden. Kort fortalt har dukaTale den klart bedste og billigste løsning, hvis man ringer meget fra Danmark til lande i EU.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos dukaTale 

Telia

De fleste af Telias mobilabonnementer har fri tale og det kan også bruges, når man ringer fra Danmark til Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen. I disse lande er der også frit forbrug af den data, der er inkluderet i abonnementet.

Ringer man til øvrige lande i EU og resten af verden, er minutprisen fra 1,77 til 16,38 kroner.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos Telia

Call Me

De fleste af Call Mes abonnementer har også fri og de tilbyder samme løsning som Telia, når det gælder opkald fra DK til udlandet. Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen er inkluderet. Også den inkluderede data i abonnementet kan bruges helt som man vil i disse lande.

Ringer man til øvrige lande i EU og resten af verden, er minutprisen fra 1,77 til 16,38 kroner.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer fra Call Me

Se også: Roaming og udlandstelefoni