Erhvervstelefoni: Billige opkald fra Danmark til udland

Erhvervstelefoni: Hvordan får virksomheder billige opkald, sms og mms fra Danmark til udlandet? Guide og oversigt til de bedste løsninger.

Erhvervstelefoni: Billige opkald fra Danmark til udland

I disse tider er det besværligt og måske endda også umuligt for virksomheder at sende ansatte til udlandet i arbejdsøjemed. Mange benytter videochat-programmer som Zoom eller Microsoft Teams til at føre dialog, men man kan også bruge mobilen. Guide til mobilabonnementer til virksomheder med billig tale og sms fra Danmark til udlandet.

Hvis man ringer fra Danmark til udlandet, kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har det rette abonnement. Også for virksomheder. Minutpriserne for at ringe fra Danmark til udlandet er nemlig høj og ikke omfattet gratis roaming.

Ringer man fra Danmark til EU, starter prisen fra 1,75 kroner. Til andre lande rundt om i verden er prisen op til 16 kroner i minutter. Har man et telefonmøde med en i et land, det koster 16 kroner i minuttet at ringe til, kan det blive en dyr omgang. Dog tilbyder enkelte teleselskaber særlige abonnementer eller løsninger, der gør det billigere at ringe fra Danmark til udlandet.

Erhvervstelefoni: Pris på opkald og sms fra Danmark til udlandet

Teleselskabet 3

Med tjenesten 3Global Home til 29 kroner om måneden får man markant lavere minutpriser end normalt. Op mod 75 procent kan man spare på opkald.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos 3 her.

Oister, der bruger 3’s netværk, tilbyder erhvervsabonnementer, men de inkluderer ikke særlige rabatter på opkald og sms’er fra Danmark til udlandet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på 3’s netværk

YouSee

TDC Erhverv tilbyder særlige mobilabonnementer til virksomheder med mange erhvervsrelaterede tjenester. Prisen er høj. Op mod 499 kroner om måneden. Formentlig har mange ikke brug for disse tjenester og derfor kan man med fordel vende blikket mod YouSees mobilpakker.

Hos YouSee kan man få tale og sms inkluderet fra Danmark til 54 lande i to af selskabets mobilabonnementer. Henholdsvis med 2 timers tale og 20 sms’er og 10 timers tale og 100 sms’er om måneden.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee her.

Telmore, Unotel og AltiBox er andre selskaber, der benytter TDC’s netværk. De benytter dog bare almindelige udlandstakster som defineret af YouSee med minutpriser op mod 16 kroner og SMS-priser op mod 5 kroner.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på TDC’s netværk

Telenor

Telenor har erhvervstelefoni med mulighed for at bruge løs i 94 lande. Der er dog ingen særlige muligheder for at ringe billigt fra Danmark til udlandet.

Telenor har priser fra 1,75 kroner i minuttet at ringe til et land i EU og ellers fra 5,75 kroner til 16,75 kroner alt efter, hvor man ringer til.

Sms’er har en pris på 55 øre stykket til EU og fire kroner til resten af verden.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos Telenor her.

CBB Mobil og OK Mobil bruger også Telenors netværk, men kører også med almindelige udlandstakst.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på Telenors netværk

Telia

Telia Erhverv tilbyder et par løsninger til virksomheder, der skal ringe fra Danmark til udlandet. Man kan for eksempel vælge at lave opkald til telefonnumre via det, Telia kalder for ‘webmøder’. Som mødearrangør bliver du afregnet for det antal minutter, som du og dine gæster benytter i dine møder uanset hvordan de vælger at blive connectet.

Web-minutter takseres til 0,75 kroner pr. minut pr. mødedeltager. Man kan også vælge Telemøde Web Flatrate som løsning. Denne løsning afregnes til en fast pris på 300 kroner pr. måned og dækker alle mødedeltagernes ubegrænsede forbrug af web minutter.

Minutpriser for audio minutter varierer fra 0,99 kroner til 4,99 kroner. Hvis mødedeltagerne vælger at blive ringet op, varierer minutprisen desuden af hvorvidt mødedeltageren ringes op på et fastnet- eller mobilnummer.

Man kan også vælge at bruge et af Telias almindelige mobilabonnementer. Så kan man ringe og sms’e gratis fra Danmark til Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Opkald og sms’er til øvrige lande koster almindelig udlandstakst fra 1,77 kroner i minuttet til over 16 kroner i minuttet. Sms’er koster 55 øre til EU-lande og ellers fire kroner til resten af verden.

Telia benytter sit eget netværk sammen med Telenor. Call me, Dukatale, Greentel og andre selskaber benytter også dette netværk via Telia. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer på Telias netværk

Ring billigt tale og sms fra Danmark til udlandet

Guiden til mobilabonnementer og løsninger for virksomheder på opkald og sms fra Danmark til udlandet er fra juni 2020.

Se også: Guide til billig telefoni til virksomheder