Mobilabonnement med Disney+ – se laveste priser

Hvor kan du få billig adgang til Disney+? Vi guider dig til de billigste mobilabonnementer med den populære streamingtjeneste.

Mobilabonnement med Disney+ – se laveste priser

En af de nyeste streamingtjenester er Disney+, men den er på rekordtid også blevet en af de største og mest populære. Streamingtjenesten, der har indhold fra blandet andet Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, koster normalt 79 kroner om måneden.

Vil du have endnu billigere adgang til Disney+? Så er du havnet det rigtige sted, for ved at købe en streamingtjeneste sammen med et mobilabonnement er der nemlig penge at spare. Du sparer dog kun penge, så længe du rent faktisk bruger den eller de streamingtjenester, du betaler for.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med streamingtjenester

Vi har undersøgt, hvilke mobilabonnementer du kan købe sammen med alle de populære streamingtjenester. Læs om dem alle nedenfor:

De billigste abonnementer med Disney+ inkluderet

Vi guider dig her til, hvordan du så billigt som muligt kan få adgang til Disney+.

Telmore

I tre af de såkaldte Telmore Play-abonnementer med streamingtjenester er Disney+ inkluderet. Det drejer sig om følgende abonnementer:

  • Fri tale, 100 GB data (38 GB i EU), 5G, Disney+, Netflix Standard og HBO max
    Pris: 349 kroner per måned
  • Fri tale, fri data (54 GB i EU), 5G, Disney+, Netflix Standard, Viaplay Film & Serier, TV 2 Play Basis, HBO max og SkyShowtime
    Pris: 449 kroner per måned
  • Fri tale, fri data (54 GB i EU), 5G, Disney+, Netflix Standard, Viaplay Film & Serier, TV 2 Play Basis, Chapter, Telmore Musik, HBO max og SkyShowtime
    Pris: 499 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Hvor meget sparer man ved at købe Disney+ og mobilabonnement sammen?

Telmore er i skrivende stund det eneste teleselskab i Danmark, som sælger mobilabonnementer med Disney+. Men bør du så også købe Disney+ gennem Telmore?

Vi tager afsæt i det billigste abonnement. For 349 kroner per måned får du et mobilabonnement med fri tale, 100 GB data og 5G. Et sådan mobilabonnement kan hos nogle konkurrerende teleselskaber købes for 129 kroner per måned.

Dermed koster Disney+, Netflix Standard og HBO max altså i praksis 220 kroner per måned. Køber du de tre streamingtjenester hver for sig, koster de henholdsvis 79, 114 og 79 kroner per måned eller i alt 272 kroner per måned. Du sparer altså i praksis omkring 52 kroner – eller 17 kroner per streamingtjeneste.

Så ja, det kan godt svare sig at købe et mobilabonnement med Disney+ hos Telmore. Vær dog opmærksom på, at det kun kan svare sig, så længe du rent faktisk bruger alle streamingtjenester, du betaler til. Jo flere streamingtjenester abonnementet indeholder, jo større er chancen for, at du ikke når at få brugt alle streamingtjenester.

Læs også: Kan det svare sig at købe mobilabonnement med streaming inkluderet?