underholdning i mobilabonnementer

Super tilbud på god mobil kombineret med 4 underholdningstjenester og fordele

Sony Xperia XA er da rent spec-mæssigt ikke verdens allerbedste mobil, men i brug er den faktisk rigtig god og vil opfylde manges krav og behov ved en mobil til fulde. Nu er den spottet til en købspris på 259 kroner – oven i kommer pris for et mobilabonnement med fri tale og 100 GB data til 399 kroner.

Det er en høj pris for et mobilabonnement, men det er ikke bare et tilfældigt mobilabonnement. Det er prisen for det ypperste mobilabonnement hos Telia, der inkluderer fire underholdningstjenester og fordele, der følger gratis med i 12 måneder.

Se også: Bedste tilbud på Sony mobiler

Det får du for pengene udover mobil og abonnement

Spotify følger med som standardtjeneste og derudover kan man vælge tre andre tjenester blandt disse: HBO Nordic, Storytel, Roam Like Home, Flipp, Zetland, Telia TV og Telia Forsikring. Alle disse tjenester koster 99 kroner stykket  - HBO Nordic dog kun 89 kroner.

Alt efter, hvad man vælger, kan man altså få disse tjenester i 12 måneder helt gratis, så længe man har Telias mobilabonnement. Det er en besparelse på potentielt 4.752 kroner, hvis man benytter sig af alle fire tilbud.

Mobilabonnementet er ikke for alle – man skal være interesseret i at bruge de online underholdningstjenester og funktioner, der udbydes. Musik med Spotify og tv-serier med HBO kan de fleste nok få glæde af. Storytel er til dem, der lytter til lydbøger, Roam Like Home til dem der rejser en del i udlandet, Flipp til dem der læser magasiner, Zetland er til dem der vil have dybdeborende artikler om aktuelle samfundsemner, Telia TV til dem der vil have tv med på farten og Telia Forsikring er til dem, der har behov for ekstra forsikring til mobilen.

Se også: Mobilabonnementer med tjenester 

100 GB data om måneden

Derudover får man så også fri tale og 100 GB data om måneden  - det er mange GB og man bør også overveje, om man vil betale de 399 kroner i 12 måneder for det plus udvalget af tjenester.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Plus en god mobil

Derudover får man så også en mobil, der måske ikke kan matche de bedste mobiltelefoner på markedet, men som stadig er rigtig god med pænt design, godt kamera, fin brugerflade, udmærket skærm, 4G, plads til hukommelseskort og andre gode sager.

Du kan også bare købe Sony Xperia XA hos Callme, der har den til bedste pris på 1.295 kroner med mobilabonnement i en måned.

Se også: Sammenlign de bedste mobiltelefoner

 

Sony Xperia XA

Særlige fordele ved Xperia XA:

+ Brugervenlighed (9/10)
+ Datahastighed (9/10)
+ Design og materiale (9/10)
+ Hastighed i brugerflade (8/10)
+ Kamera (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia XA

Bedste mindstepris: 1.295 kroner hos Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony