Laveste pris på Apple Watch Ultra? Se hvor det er billigst

Watch Ultra er Apples topmodel af smartwatches og deres dyreste nogensinde. Men hvor er Apple Watch Ultra billigst? Se de laveste priser på det her.

Laveste pris på Apple Watch Ultra? Se hvor det er billigst

Er du fristet af et Apple Watch Ultra? Så har du sikkert også opdaget af prisen på det vejledende er hele 7.799 kroner. Vil du gerne finde et billigere pris på uret, skal du læse med i denne artikel. Her er de laveste priser på Apple Watch Ultra.

Apple Watch Ultra er producentens vildeste, største, mest holdbare og dyreste smartwatch til dato. Apple Watch Ultra er bygget i en kombination af safirglas og titanium. Skærmen er større og mere lysstærk, knapperne er større og det mere vandtæt end tidligere. Apple Watch er til dem, der gerne vil kombinere et fuldblods smartwatch med et seriøst træningsur, som vi kender det fra Garmin, Polar og andre.

Se også: Mobilabonnementer til smartwatches

Er du blevet fristet af et Apple Watch Ultra? Herunder finder du de bedste priser på det.

Her er de laveste priser på Apple Watch Ultra

De bedste priser på Apple Watch Ultra Titanium Case with Alpine Loop

Opdateret 28/2 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
5.233,-
5.233,-
Labtech Data
Mindstepris
5.681,-
5.681,-
Expert.dk
Mindstepris
6.299,-
6.299,-

Apple Watch Ultra Titanium Case with Alpine Loop udbydes af 17 udbydere. Du kan spare op til 2.766,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple Watch Ultra Titanium Case with Alpine Loop

Sammenlign aktuelle priser hos 17 webshops »

Apple Watch Ultra kommer i tre varianter

Der er tre udgaver af Apple Watch Ultra, som vil være at finde i butikkerne fra i dag, den 23. september. I forhold til andre Apple Watches kommer Ultra kun i én farve, nemlig titanium. Men man kan vælge mellem tre forskellige urremme, der er beregnet til forskellige formål.

Der er Alpine loop, Trail loop og Ocean loop. Trail er ment som løb, alpine til vandring og ocean til dykning. Der er ikke forskel i prisen på de tre varianter.

Skal du købe Apple Watch Ultra?

For langt de fleste er Apple Watch SE det bedste valg. De har smartwatch- og træningsfunktioner til en overkommelig pris. Godt nok er Ultra lækkert, har længere batteritid og en flottere skærm, men det er også et meget stort ur, der ikke passer alle. Du skal købe Apple Watch Ultra, hvis du har brug for den ekstra funktionalitet og den avancerede træningsdel.

Se også: Test af smartwatches