Abonnement til smartwatch – udbydere og priser

Med et smartwatch-abonnement mister du ikke forbindelsen, selvom mobilen bliver hjemme. Se udbydere af abonnementer til smartwatch og priser.

Abonnement til smartwatch – udbydere og priser

Med et abonnement til smartwatch og Apple Watch holder man kontakten, selvom mobilen ikke er med. Her tager vi et kig på teleselskaber, der tilbyder eSIM-abonnement til smartwatch og hvad det koster.

Hold forbindelsen med dit smartwatch

Du bruger heller ikke din mobiltelefon uden et simkort? Derfor skal dit smartwatch også udstyres med et abonnement. Smartwatches har mange gode funktioner, der ofte gøre vores liv lidt sundere, lettere og og ikke mindst sjovere. Det fulde potentiale af et smartwatch opleves dog først, når det udstyres med et abonnement.

Et abonnement til smartwatch har i dag flere navne: eSIM til smartwatch, smartnummer, SmartWatch-abonnement.

Med et abonnement holder et smartwatch forbindelsen gennem mobilnetværket, hvor det altid kan kommunikere med din mobiltelefon. Selvom du er ude at gå, løbe, cykle eller hygger i parken uden at have mobiltelefon med, holder du forbindelsen med et smartur med eSIM. Her kan man foretage opkald, besvare opkald, sms og sende beskeder, se notifikationer og ikke mindst få navigation. Mulighederne er mange.

Herunder giver vi et overblik over, hvilke udbydere af smartwatch-abonnementer der er samt deres priser. Nederst kan du se hvilke smartwatch, der er kompatible med eSIM.

Se også: Test af smartwatch

Udbydere af abonnementer til smartwatch

  • 3: Hos 3 koster eSIM til smartwatch 30 kroner per måned. Se eSIM hos 3
  • Telenor: Hos Telenor koster eSIM til smartwatch 40 kroner per måned. Se eSIM hos Telenor
  • Telia: Hos Telia koster eSIM til smartwatch til Apple Watch 29 kroner per måned.
  • Telmore: Her koster eSIM til smartwatch 29 kroner per måned. Se eSIM hos Telmore
  • YouSee: Hos Yousee koster eSIM til smartwatch 30 kroner per måned. Se eSIM hos Yousee.

Smartwatches med eSIM

Der findes flere smartwatches på markedet, der er kompatible med eSIM. Herhjemme er det Samsung Galaxy Watch 4 og 5 samt Apple Watch Series 3, 4, 5, 6, SE og 7. I morgen lancerer Apple desuden nye smartwatches (Apple Watch Series 8), der også vil være kompatible med eSIM.

Se også: Guides til eSIM