Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen: Spar penge ved at skifte mobilabonnement

Du bør overveje at skifte mobilselskab - mange kan nemlig spare penge ved at skifte mobilselskab, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen: Spar penge ved at skifte mobilabonnement

Hvert år skifter omkring en million danskere mobilselskab og det er der en god grund til at gøre viser det sig. Når man skifter mobilselskab sparer man som regel mange penge på sit mobilforbrug. Hele 68 procent af dem, der skifter mobilselskab får i samme ombæring et billigere mobilabonnement, oplyser Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen i en pressemeddelelse.

 

“Det er ikke alene prisen på mobilabonnementet, der har været afgørende for de mange skift. Særdeles fordelagtige familieløsninger og øget fokus på indhold og fordele, for ikke at nævne rabatter på telefoner, har bidraget kraftigt til, at mange danskere skifter mobilselskab”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

 

Se også: Gode råd inden du skifter mobilselskab

Prut alt du kan om prisen

I følge Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens tal er det også muligt at forhandle sig til en bedre pris hos sit teleselskab. Hele 24 procent af dem der sidste år egentlig var på vej væk, havde held med at prutte om prisen og derved blev de siddende med en billigere mobilregning. 

Det oplyses ikke, hvor store besparelser kunderne opnåede ved at skifte mobilselskab, men 82 procent af dem, der skiftede mobilselskab, brugte mindre end to timer på at sammenligne teleselskabernes priser på mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priserne på 500 forskellige mobilabonnement

 

Mere om stoffet

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. Nicolas Fredriksen kørte videre med bolden. 29/6/2015 fulgte vi op med en nyhedsartikel med fokus på Hvilket mobilabonnement er egentlig billigst for dig?Klik her for den efterfølgende artikel.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Mobilabonnement..