Hvilket mobilabonnement er egentlig billigst for dig?

Det kan være er et svært spørgsmål at besvare, men vi vil forsøge at gøre det lettere. Det billigste mobilabonnement for dig passer enten til dit faktiske mobilforbrug, giver rabat på mobiltelefoner eller så giver det menge fordele som har stor værdi for dig - Se her hvordan du bl.a får 4 timers Tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms til KUN 41 kroner pr. måned!

Hvilket mobilabonnement er egentlig billigst for dig?

Hvilket mobilabonnement er egentlig det billigste? Det er faktisk et meget svært spørgsmål at besvare. Af 110 teleselskaber på det danske marked, tilbyder 65 selskaber mobiltelefoni og tilsammen tilbydes der mere end 500 forskellige mobilabonnement – Uoverskueligheden i telejunglen er komplet – Vi guider og giver her en oversigt over hvilke mobilabonnement, der kan være det billigste for dig!

– Af 500 forskellige mobilabonnement på markedet får du her vores bud på de 9 billigste. Vi har lavet tre kategorier og fundet de tre billigste mobilabonnement i hver kategori; (1) De absolut billigste på Tale, Date og SMS/mms, (2) De billigste abonnement med store rabatter på telefoner og (3) De billigste mobilabonnement med musik, film og andre fordele… Først i vores anbefaling retter vi opmærksomheden på De billigste mobilabonnement med musik, film og andre fordele.

 

De billigste mobilabonnement med musik, film & andre fordele?

Et mobilabonnement er ikke længere kun et spørgsmål om prisen på Tale, Data & SMS/mms og rabatter på mobiltelefoner. Gennem de sidste 16 måneder har vi set en stor stigning i antallet af mobilabonnement, som inkluderer langt mere end de traditionelle teleydelser. Og ofte er det sådan, at det er disse fordelsfyldte mobilabonnement, der reelt er de billigste mobilabonnementer på markedet – Prisen på mobiltelefoni bør i højeste grad nu også medtage værdien af fordele og inkluderede tjenester!

Telmore Play
Telmore e
r flagskibet indenfor mobilabonnementerne med musik, film og et helt tivoli af underholdning og nyheder. Vi har testet Telmore Play og fundet det særligt anbefalelsesværdigt for familier og personer, som alligevel har behov for, og vil betale for musik og streaming af film på mobilen, tablets, Pc og Smart-Tv – Med et sådan behov for underholdning er prisen for Telmore Play med 4 timer Tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms reelt KUN 41 kroner pr. måned! 

Priser fra: 199 kroner /md. (Inkl. kæmpe besparelser på 13 tjenester som f.eks HBO, e-bøger, TV2 Play m.fl.)
Telmore benytter TDCs mobilnet.
Se aktuelle priser & tilbud på Telmore Play

Mobilselskabet 3
Ektremt fleksible og generelt lave priser på mobiltelefoner, gratis roaming af Tale, Data og SMS/mms i 24 lande og muligheden for Data-deling mellem husstandens 3 abonnementer gør, at Mobilselskabet 3 absolut hører hjemme blandt de mest anbefalelsesværdige mobilselskaber i kategorien Mobilabonnement med musik, film og andre fordele.

Priser fra: 130 kroner /md.
Mobilselskabet 3 har sit eget netværk.
Se aktuelle priser & tilbud ved Mobilselskabet 3

YouSee
– Som det tredje alternativ i kategorien var valget indrømmet svært. Selskaber som TDC (efter TDCs nyeste satsninger), Telenor, Telia og Call me har alle særlige kvaliteter og fordele, som kan være rigtig attraktive for mange danskere. Vores anbefaling faldt imidlertid på YouSee, som tilbyder en bred vifte af tjenester og fordele, som er relevante for mange danskere; Billig udlandstelefoni, fordelagtig roamingpakke, stort udvalg af mobilpakker og ok priser på bredbånd og Tv gør, at YouSee må blive det tredje alternativ i kategorien Mobilabonnement med musik, film og andre fordele.

Priser fra: 199 kroner /md.
Benytter TDC´s mobilnet.
Se aktuelle priser & tilbud fra YouSee

 

Se også: Top 20 mest populære mobilabonnement

 

De billigste mobilselskaber på Tale, Data & SMS/mms?

De billigste mobilabonnement på markedet finder du i skoven af så kaldte lavpris-selskaber, som kæmper hårdt om at overbyde hinanden ved at tilbyde; Tale, Data og SMS/mms til den lavest mulige pris. Fordelen med disse selskaber er, at du sjældent går galt i byen og kommer hjem med dyre mobilregninger. Problemet er imidlertid, at du ikke får de største rabatter på mobiltelefoner og sjældent nyder du godt af særlige fordele, som kan give dig ekstremt store besparelser på den lange bane.

Oister
– Er blandt Danmarks førende lavpris-selskaber og tilbyder ekstremt lave priser på Tale, Data & SMS/mms. Oister giver også rabat på et mindre udvalg af mobiltelefoner, og kombinationen af billigt mobilforbrug og ok rabatter på mobiltelefoner gør, at vi fremhæver Oister, som et af de absolut billigste mobilselskaber på markedet.

Priser fra: 69 kroner /md.
Oister benytter 3´s mobilnet & netværk.
Se aktuelle tilbud & priser ved Oister

CBB
– Kendetegnes ved at tilbyde meget lave priser på taletid. CBB yder også rabatter på smartphones, og kombinationen af billig taletid og ok priser på smartphones gør, at CBB absolut bør medregnes når vi kaster lys over mobilselskaber med billig taletid.

Priser fra: 79 kroner /md.
CBB benytter Telenors mobilnet & netværk.
Se aktuelle priser & tilbud ved CBB

Bibob
– Er især kendetegnet ved, at tilbyde meget stærke priser på mobilabonnement med Data. Bibob giver rabatter på et mindre udvalg af telefoner, og kombinationen af gode priser på mobilabonnement og ok priser på telefoner gør, at vi har svært ved, at komme udenom Bibob.

Priser fra: 89 kroner /md (med 4G).
Bibob benytter Telenors mobilnet & netværk.
Se aktuelle tilbud & priser ved Bibob

 

De billigste mobilselskaber med store rabatter på mobiltelefoner?

Et billigt mobilabonnement er ingenting værd hvis du må betale ekstremt dyrt for dine mobiltelefoner. Så går besparelsen hurtigt op i hat og briller. Er du blandt de mange danskere, som skifter mobilen ud hver 18. måned  eller oftere, så kan der være rigtig mange penge at spare ved, at have et mobilabonnement i teleselskab, som giver store rabatter på mobiltelefoner. Mobilregningen er måske ikke den billigste for dig, men besparelsen ved fremtidige mobilrabatter kan ofte veje op for et noget dyrere mobilforbrug.

Call me
– Har meget konkurrencedygtige priser på mobilforbruget og tilbyder hertil ekstremt store rabatter på mobiltelefoner. Samlet set kan Call me over tid hurtigt blive det billigste mobilselskab for dig. Hertil tilbyder Call me en række fordele, som f.eks mobilforsikring og store rabatter til en række forskellige foreninger.

Priser fra: 89 kroner /md.
Call me benytter Telias mobilnet & netværk.
Se aktuelle priser & tilbud ved call me

Mobilselskabet 3
– Har først og fremmest ekstremt lave priser på mobiltelefoner
. At 3 så i tillæg også har gode priser på mobilpakker med Fri Tale og diverse data-mængder er absolut ikke en ufordel. Hertil tilbyder Mobilselskabet 3 også en række fordele som f.eks gratis roaming i 24 lande og data-deling. Samlet set kan Mobilselskabet 3 være det absolut billigste mobilselskab for rigtig mange danskere.

Priser fra: 99 kroner /md.
Mobilselskabet 3 har sit eget netværk.
Se aktuelle priser & tilbud fra Mobilselskabet 3

Telenor
Ved at samle familiens mobilabonnement i Telenor opnår man særligt gode rabatter på telefoner. Et stort udvalg af Telenors mobiler sælges nemlig til kun én krone. Hertil har Telenor en bred vifte af fordele og rabatter, som kommer hele familien tilgode. F.eks; rabat på bredbånd, gratis lagerplads i skyen og gratis licens til Microsoft Officepakke.

Priser ned til 79 kroner /md (Ved Fri+ Familie).
Telenor benytter Telenors/Telias netværk.
Se aktuelle priser & tilbud ved Telenor

 

 

Se også: Fuld oversigt over danske mobilabonnement

Historien forstsætter

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 8/6/2015 blev bolden spillet videre med sagen om Nye TDC mobilabonnement er overskuelige, attraktive & fordelagtige – Den finder du her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.