Køb Apple Watch SE med eSIM – se de bedste priser

Hvilke teleselskaber sælger det nye billige Apple Watch SE med eSIM? Se guide med de bedste priser på Watch SE med mobilopkobling.

Køb Apple Watch SE med eSIM – se de bedste priser

Flere af de danske teleselskaber sælger Apples nye Watch SE med eSIM. Når uret så først er koblet op til din iPhone, kan du bruge det helt uden at have mobilen med på farten. Bedste priser på Apple Watch SE eSIM.

Hvis et smartwatch skal være rigtig smart, så skal det være udstyret med eSIM samt blive solgt og understøttet af et teleselskab. De kriterier opfylder det nye billige Apple Watch SE. Med et aktivt eSIM i et smartwatch kan du stort set bruge uret som var det en iPhone uden at have iPhone med dig på farten. Du kan ringe, sende beskeder, gå på nettet, få GPS-navigation, streame musik og mange andre ting, du normalt vil bruge din mobil til.

Det er langt fra alle danske teleselskaber, der sælger Watch SE med eSIM, men i hvert fald dem med eget netværk gør. For at kunne købe og i hvert fald benytte urets mobilopkobling skal man dog samtidig have iPhone samt abonnement hos det pågældende teleselskab.

Herunder kan du se de bedste priser på Apple Watch SE med eSIM hos de danske teleselskaber.

Se også: Sammenlign priser på smartwatch

Bedste pris på Apple Watch SE med eSIM

Disse danske teleselskaber tilbyder eSIM-abonnementer til Apple Watch SE.

YouSee
Pris på uret: Fra 2.401 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM (smart wear): 30 kroner

Se aktuelle tilbud hos YouSee

Telia
Pris på uret: Fra 2.699 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM: 29 kroner

Ingen aftale om trafik

Telenor
Pris på uret: Fra 2.701 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM (Smartnummer): 40 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Teleselskabet 3
Pris på uret: Fra 2.760 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM: 30 kroner

Se aktuelle pris hos 3

 

Telmore sælger også Apple Watch, men de sælger lige nu kun Watch 3. De har hverken Watch 5 og 6 eller Watch SE.

Danske teleselskaber der sælger Watch SE med eSIM, september 2020

Guiden til danske teleselskaber der har eSIM og understøtter teknikken på Apple Watch SE, er fra september 2020. Det er teleselskaberne Telia, YouSee, Telenor og 3, der sælger uret med LTE og mobilopkobling.

Uret kan forudbestilles nu, mens det er lidt forskelligt, hvornår det er klar til rigtig salg og levering. 3 tilbyder 1-3 dage levering allerede nu, YouSee sælger og leverer det fra i morgen, Telenor har klar fra den 29. september, mens Telia er klar til salg og levering fra uge 40.

Se også: Sparetips til smartwatch

Sagen er ikke slut

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 7/6/2019 pustede redaktionen nyt liv til historien med en vinkel omkring Apple Watch 4 med e-sim hos YouSee – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om temaet her.