Apple Watch 4 med e-sim hos YouSee

YouSee-kunder kan nu også snart tilbyde e-sim til Apple Watch 4, så man kan bruge sit Apple Watch 4 uden at have den koblet til en iPhone.

Apple Watch 4 med e-sim hos YouSee

Efter at have kørt solo på e-sim til Apple Watch siden starten af 2018, kom Telenor og Telia også med på e-sim-vognen for et par måneder siden og så var det altså kun YouSee, der manglede at tilbyde muligheden for sine kunder – det sker nu. Se pris og krav for at få Apple Watch med e-sim hos YouSee.

E-sim bliver fremtiden til mobiltelefoner og teknikken begynder så småt at blive udbredt i udlandet. I Danmark er er indtil nu kun 3, der tilbyder e-sim til mobiltelefoner og det kun til iPhone. Hverken Telia, Telenor eller YouSee tilbyder e-sim til mobiltelefoner i Danmark. Dog tilbyder de alle snart e-sim til Apple Watch 4. 3 tog hul på e-sim til Apple Watch for godt et år siden, mens Telenor og Telia begyndte at tilbyde det i marts/april – også til Apple Watch 4. Nu vil YouSee så også lege med.

 

Apple Watch 4 med e-sim hos YouSee

YouSee oplyser nemlig, at de fra og med 14. juni tilbyder deres kunder at købe et Apple Watch 4 med e-sim. Med e-sim vil man kunne bruge sit Apple Watch 4 uden hele tiden at have den koblet til sin iPhone. Man slipper dog ikke helt for at have en iPhone knyttet til uret.  Man skal stadig have en iPhone 6 eller nyere og man skal have et YouSee-mobilabonnement for at kunne benytte sig af YouSees tilbud. Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at mobil og ur taler sammen.

Derfor skal mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet, som YouSee kalder sit e-sim-abonnement til Apple Watch, være hos samme udbyder. Desuden skal abonnementet være købt inden for de seneste år, da det desværre ikke er teknisk muligt at integrere Smart Wear-abonnementet med ældre mobilabonnementer.

Man køber Smart Wear-abonnementet via appen ’Watch’ på iPhonen. Det er også her, man forbinder ens iPhone til uret. De første tre måneder er gratis. Herefter koster det 30 kroner om måneden. YouSee oplyser samtidig, at de arbejder på at få YouSee Musik integreret på Apple Watch, så mobilkunderne også der kan få glæde af deres musiktjeneste.

Se også: Find billig Apple Watch 4

 

Her kan du købe Apple Watch 4 hos YouSee

I første omgang kan Apple Watch 4 købes i alle YouSee’s butikker, men senere i juni åbnes der også op for, at man kan købe Apple Watch 4 på yousee.dk.

Smart Wear abonnementet tilkøbes via den præinstallerede Watch-app, der findes på alle kompatible iPhones.

Se også: Guide til de bedste smartwatch

Kan ikke sige hvornår e-sim er klar til mobiltelefoner

YouSee kalder selv dette for første skridt på vejen til at integrere e-sim i flere produkter, også mobiltelefoner og det er en mulighed, som danskerne i høj grad efterspørger, lyder det fra YouSees produktdirektør, Hans Henrik Knudsen.

“Vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne løbe eller cykle en tur og stadig have glæde af alle funktioner på uret uden at have deres iPhone med,” siger Hans Henrik Knudsen.

Han forklarer videre, at YouSee er i gang med at udvikle og understøtte e-sim i deres systemer, noget der kræver både test og udvikling for at sikre, at løsningen virker optimalt på alle enheder. Derfor kan YouSee ikke sige noget om, hvornår de er klar med e-sim til mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobilpakker

Det videre forløb om Apple Watch

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 9/1/2019 fik historien nye ben at gå på med artiklen om Priser på Apple Watch series 1, 2, 3 og 4 – find dem billigst her – Tjek artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..