Kan man få et mobilabonnement med fri data i EU?

Er det muligt at få et mobilabonnement med fri data i EU? Få svaret her, hvor vi også har fundet mobilabonnementer med billigst EU-dataroaming.

Kan man få et mobilabonnement med fri data i EU?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og det er nu endelig blevet lettere at rejse på ferie til udlandet. Men inden du tager afsted på ferien, så skal du have styr på dit mobilabonnement. Her er en af de vigtigste ting i forbindelse med ferie i udlandet, at du har dataroaming i dit abonnement. Måske er du en af dem, der gerne vil have masser af EU-data i dit mobilabonnement? Så er det rart at vide, om man kan få et mobilabonnement med fri data i EU.

Der findes i dag to slags mobilabonnementer: DK-mobilabonnement og mobilabonnement med inkluderet roaming. Rejser du til udlandet, så skal du undgå et DK-abonnement, da det kan blive en dyr fornøjelse eller bare slet ikke virke i udlandet. Du skal derimod have et mobilabonnement med dataroaming inkluderet. Alt efter hvad du bruger mobilen til i udlandet, så skal du have en lille eller stor mængde mobildata til brug i udlandet. De fleste mobilabonnementer kommer med en lille pose EU-data, som kan bruges på ferien. Men bruger man data som normalt i udlandet, så får man hurtigt brugt det op. Når der streames musik, film, tv-serier, spil og mere, så ryger der hurtigt nogle gigabyte data.

Se også: Find billige mobilabonnementer med roaming

Mobilabonnementer med fri data i EU?

Derfor leder du måske efter et mobilabonnement med fri data i EU, så du ikke behøver bekymre dig om at mangle data? Så kan vi afsløre, at det desværre ikke findes. Der findes derimod en række mobilabonnementer, hvor man får meget inkluderet mobildata til pengene, som kan bruges i EU og andre lande. Priser på disse abonnementer finder du herunder:

#1 dukaTale

Fri tale, 50 data, fri sms/mms og 50 GB data EU-data.
Pris: 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#2 Telmore
Fri tale, fri data, fri sms/mms og 44 GB data EU-data.
Pris: 399 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer også Netflix, Viaplay, HBO, Telmore Musik, BookMate og TV2 Play.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#3 Teleselskabet 3
Fri tale, 30 data, fri sms/mms og 25 GB data i 72 lande.
Pris: 160 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos 3

#4 Telia
Fri tale, fri data, fri sms/mms og 26 GB data kan bruges i 42 lande.
Pris 299 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

#5 dukaTale
Fri tale, 20 data, fri sms/mms og 20 GB data EU-data
Pris: 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Masser af data og tale i EU?

Det er rart at kunne tage afsted på ferie, hvor man ikke skal bekymre sig om en pludselig stor regning på mobildata og tale fra ferien. Derfor er det vigtigt at tjekke, om dit mobilabonnement har roaming inkluderet. Man kan altså ikke finde mobilabonnementer med fri data i EU, men man kan finde mobilabonnementer med fri tale i EU. Ovenstående mobilabonnementer har dog masser af inkluderet data i EU, hvor de fleste kan klare sig. Har du brug for endnu mere data i EU, så skal du måske overveje mobilt bredbånd, der kan bruges i udlandet.

Se også: Tips, tricks og guides til roaming