Kan man få et mobilabonnement kun med taletid?

Kan man få et mobilabonnement kun med taletid? Få svaret her, hvor vi også har fundet mobilabonnementer med billigst taletid.

Kan man få et mobilabonnement kun med taletid?

Der er stadig mobilkunder derude, som ikke har brug for mobildata, tjenester og andre ting, som teleselskaberne tilbyder. Nogle vil bare gerne kunne tale billigt i telefonen, hvor et mobilabonnement kun med tale inkluderet ville være et oplagt valg. Men findes der overhovedet et mobilabonnement, som udelukkende kun har taletid? Det kigger vi nærmere på her.

I dag kommer mobilabonnementer tit med mere mobildata, end der er taletid med. Og hvorfor er det egentlig? Danskere er storforbrugere af mobildata, som er en nødvendighed på smartphones. Alle tjenester, apps og andet på smartphonen bruger data. Derfor er det godt, at der findes mobilabonnementer, som tilbyder dette. Men bruger du slet ikke mobildata, så er det surt at skulle betale for det. Så det må vel være muligt, at finde et mobilabonnement, hvor man bare har inkluderet taletid? Der kan vi så afsløre, at det kan man faktisk godt. Der er ikke mange af dem derude, men de findes altså.

Greentel tilbyder nemlig to mobilabonnementer kun med taletid. Her kan man få 3 timers tale og fri sms til 49 kroner per måned og 50 timers tale og fri sms til 99 kroner per måned.

Man kan stedet også få mobilabonnementer, hvor der er større fokus på taletid end mobildata. Og underligt nok, så er disse mobilabonnementer et billigere valg, selvom der også er mobildata inkluderet – hvis du taler meget i telefon. Herunder har vi fundet fem mobilabonnementer frem, hvor der til pengene er masser af taletid inkluderet.

Se også: Find det bedste mobilabonnement til dig

Billige mobilabonnementer med masser af taletid

#1 Alka Mobil
Fri taletid og 7 GB data
Netværk: Telia / Telenor
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 59 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

#2 Oister
Fri taletid og 8 GB data
Netværk: Telia / Telenor
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 69 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 Oister
Fri taletid og 20 GB data
Netværk: Telia / Telenor
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 79 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Hallo Mobil
Fri taletid og 20 GB data
Netværk: TDC
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 79 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#5 Greentel
Fri taletid og 10 GB data
Netværk: Telia / Telenor
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 79 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Greentel

Husk god mobildækning

Ovenstående er de billigste mobilabonnementer, hvor der er meget taletid med. Faktisk kan man for kun 59 kroner om måneden få fri taletid. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der her ikke er meget mobildata med. Er det vigtigt for dig med masser af taletid, så er mobildækning også vigtigt for dig. Har du ikke ordentlig mobildækning, så vil du opleve en dårlig samtalekvalitet med risiko, at telefonen helt kan tabe opkaldet. Derfor er det vigtigt, at du tjekker mobildækningen hos teleskabet, der hvor du bor. Her kan du se mobilkundernes oplevelser med mobildækning, hvor du bor.

Se også: Vejledning og hjælp til mobilabonnementer