Mobilabonnementer med inkluderet tale til udlandet

Skal du ringe fra Danmark og til udlandet, så kan det blive rigtig dyrt. Her er mobilabonnementer med inkluderet tale til udlandet.

Mobilabonnementer med inkluderet tale til udlandet

Skal du kunne ringe meget fra Danmark og til udlandet, så kan det blive en meget dyr fornøjelse, uden det rigtige mobilabonnement. Her kigger vi på de mobilabonnementer, hvor man får inkluderet tale til udlandet.

Der er stor forskel på om man ringer fra Danmark til udlandet eller fra udlandet til Danmark. Mange mobilabonnementer kommer med EU-roaming inkluderet, hvor der er både tale, sms og data, men det er en helt anden historie, når det går den anden vej. Ringer man fra Danmark til udlandet, så kan det uden det rigtig mobilabonnement blive en rigtig dyr fornøjelse. Så ringer du meget til udlandet, så skal du tage et kig på disse mobilbonnementer, som har gratis tale til udlandet.

Se også: Tips, tricks og tilbud på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med gratis tale til udlandet

Disse mobilabonnementer herunder giver mulighed for, at ringe gratis til udlandet med inkluderet tale til en række forskellige lande.

#1 Yousee

Yousee er et af de teleselskaber, som slår sig på gratis tale til udlandet. I deres to dyreste mobilabonnementer, som starter fra 249 kroner per måned, er det inkluderet tale og SMS til 54 lande. I det billigste abonnement er der to timers tale og 20 sms’er. I det største abonnement er der 10 timer tale og 100 sms’er. Med disse to abonnementer er der inkluderet tale fra Danmark til Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Hong Kong, Indien, Irland, Island, Israel, Italien (med Vatikanstaten), Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Norge, Oman, Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira), Rumænien, Rusland, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam og Østrig.

Se aktuelle mobilabonnementer fra Yousee

#2 dukaTale

Også teleselskabet dukaTale tilbyder inkluderet tale fra Danmark og til udlandet. duka har tre mobilabonnementer, med priser fra 99 kroner per måned, hvor der er inkluderet tale til udlandet. Og her er det meget simpelt, for den taletid du har i mobilabonnement, kan du også ringe til udlandet med. Hos dukaTale kan man ringe gratis til alle EU-medlemslande samt Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Se aktuelle mobilabonnementer fra dukaTale

#3 Telia

Hos Telia kan man også få gratis tale til udlandet. Det er dog ikke helt så omfattende som hos de to førnævnte udbydere. Telia tilbyder i alle deres nuværende mobilabonnementer fri tale, sms og mms til nordiske lande og Baltikum. Det dækker over Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Lithauen. Det gælder alle aktuelle mobilabonnementer. Har man et ældre Telia-abonnement, så er det ikke sikkert, at fri tale og SMS er inkluderet.

Se aktuelle mobilabonnementer fra Telia

#4 Call Me

Ligesom hos Telia tilbyder Call Me også inkluderet tale og sms til udlandet. Der er dog mere begrænset, end det Telia tilbyder. Her er det kun den inkluderede taletid, som kan bruge til opkald til landende Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Lithauen, og der er altså ikke fri tale, men kun fri SMS. Det mindste mobilabonnement fra Call Me med inkluderet tale til udlandet har 10 timers taletid. Og her skal man være opmærksom, for Call Me’s abonnement med 5 timers taletid og 5 GB data til 79 kroner er et DK-abonnement, hvor der hverken er inkluderet roaming eller opkald til udlandet.

Se aktuelle mobilabonnementer fra Call Me

Se også: Roaming og udlandstelefoni