iPhone 12 får høj pris – se bedste alternativ

iPhone 12 er lige på trapperne og det til en sky høj pris - til gengæld bliver ældre iPhones billigere. Se bedste alternativ til iPhone 12.

iPhone 12 ser ud til at blive lanceret den 13. oktober og det betyder, at en millioner af Apple- og iPhone-fans begynder at kigge lidt på bankkontoen for at se, om der er penge nok til at købe telefonen. For den bliver naturligvis dyr som sædvanlig. Men du behøver faktisk ikke at bruge små 10.000 kroner på en ny iPhone 12, du kan vælge en af de nuværende telefoner fra Apple.

Det gode ved lanceingen af ny iPhone er, at de nuværende modeller falder i pris. Det betyder, at en model som iPhone 11 kommer ned i en pris på godt 4.000 kroner. Når det sker, står den faktisk som en fremragende køb, hvis man skal have iPhone. Den vil dække langt de flestes mobilbehov samtidig med, at prisen er meget fornuftig.

Du kan holde øje med priser på iPhone 12 og priser på iPhone 11 på mobilpriser.dk. En anden alternativ til iPhone 12 kunne være Samsung Galaxy S20 FE, der netop er lanceret. Den er forholdsvis billig og leverer virkelig høj kvalitet. Du kan også sammenligne priser på Samsung Galaxy S20 FE på mobilpriser.dk.

Test af den bedste tablet

Samsung Galaxy Tab S7+ er den bedste tablet på markedet, når man ser bort fra prisen. Se man ikke bort fra prisen, er den pludselig ikke et særlig godt køb. Se med, når vi taler om vores test af Galaxy Tab S7+ og tipper til gode alternativer.

Se også: Test af Samsung Galaxy Tab S7+

Nyheder fra tele & tech-verdenen

Vi kommer også omkring app-udvikleres kamp mod Apple og Googles høje gebyrer i deres app stores, vi ser nærmere på de nye produkter fra Google, der netop er lanceret og brokker os over, at de spændende produkter ikke kommer til Danmark. Vi ser også nærmere på, hvorfor ægte selvkørende biler først bliver aktuelt om mange år – måske først i 2050.

Endelig har vi også fokus på den nye Samsung Galaxy S20 FE, som vi sætter op mod OnePlus 8 Pro. En af de to telefoner har skabt den helt store overraskelse her i 2020.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

DAB-radio med trådløs opladning på højkant – værdi på 1.200 kroner

Sidst i programmet svarer vi på seerspørgsmål og trækker lod om præmierne fra sidste uges Fokus. Husk også at deltage i konkurrencen fra denne omgang Fokus. Vi har en DAB-radio med indbygget trådløs oplader og bluetooth på højkant – værdi på 1.200 kroner.

Se også: Se flere videoer om IT, tele & tech