Internet til bilen med Yousee – Pris og funktioner

Med Internet in the Car, eller internet i bilen, hos Yousee, får man en simpelt Wi-Fi i bilen, hvor flere brugere kan logge sig på. Se her hvordan internet i bilen fra Yousee fungerer og hvad det koster.

Internet til bilen med Yousee – Pris og funktioner

Der er flere måder at få indbygget internet i bilen, hvor man via en Wi-Fi forbindelse kan være online på turen. Yousee er et af disse, hvor de i samarbejde med Vodafone, tilbyder produktet “Internet in the Car”. Her kan du læse mere om internet til bilen fra Yousee – hvad kan det, fordele, priser på abonnementer og mere.

Hvad kan internet i bilen?

Der er flere fordele ved at have internet i bilen. Vi lever i en tid, hvor vi bruger forbundne enheder hele tiden, til både arbejde og underholdning, voksne og børn. Men nogle af vores enheder bliver usmarte, når de ikke er forbundet til internettet – tænk på fx tablets uden et sim-kort og bærbare computere. Til dem der kører rigtig meget i bil, så kan det være en stor fordel med Wi-Fi direkte i bilens kabine. Her kan enheder som normalt bruger Wi-Fi gå online på køreturen, og der kan klares arbejde, streames Netflix, lyttes til podcasts og internetradio. Og er du bit af en gal gamer, så betyder det også, at der kan spilles onlinespil på bilturen.

Der er flere metoder til at få internet i bilen. Man kan lave den lette, og lettere upraktiske, at have en gammel smartphone med et mobilabonnement med data, hvor hotspot/internetdeling aktiveres. Der er også mulighed for at benytte Telias internet i bilen eller kan man bruge Yousees løsning. Yousees internet til bilen stiller dog nogle krav til selve bilen.

Se også: Mobilt bredbånd og Telia og Telenors netværk

Hvad kan Yousee internet til bilen

Yousee Internet til Bilen er meget kort sagt et mobilt bredbåndsabonnement til din bil. Det kommer ikke med en router eller en dongle, men kobles meget simpelt på bilens Wi-Fi, og stiller derfor også nogle krav til din bil. Din bil skal nemlig have indbygget Wi-Fi forbindelse, hvilket betyder den skal være af en nyere årgang.

Der er heldigvis en ganske simpel måde at se, om din bil har indbygget Wi-Fi. Tag din mobiltelefon med ud i bilen, start bilen og ser om den dukker op under tilgængelige Wi-Fi netværk på mobilens skærm. Har i bil det såkaldte “Internet in the Car”, så er det ret let at tegne et abonnement på internet til bilen med Yousee. Bilens internetforbindelse benytter Yousees 4G-netværk, lige som ved mobilt bredbånd. Tjenesten kan bruges i Danmark samt i en lang række understøttede lande.

Man vil let kunne tilgå bilens Wi-Fi med mobiler, tablets, computer, smartwatch og flere typer enheder. Der kan være op til 10 enheder forbundet på samme tid.

Se også: Billige mobilabonnementer med masser af data

Hvad koster Yousee Internet i bilen

Det er meget let at komme i gang med Yousees internet til bilen. Antennen er indbygget i bilen, så man skal ikke selv installere noget. For at kunne komme på nettet i bilen, så skal man have et abonnement, som kan tegnes hos Yousee.

Hos Yousee kan man vælge mellem tre forskellige abonnementer til internet til bilen.

Det billigste abonnement koster 39 kroner for 1 dag og inkluderer 1 GB data. Det næste har 10 GB data til 28 dage for 99 kroner. Det sidste tegner man for et år og inkluderer 200 GB til 699 kroner. Når man først aktivererr Internet in the Car får man 4 ugers gratis prøveperiode med 1 GB data.

Se også: Guides til mobilt bredbånd, mobildata & WiFi