Hvor billigt kan man få mobilabonnement med frit internet?

Et mobilabonnement med frit internet behøver faktisk ikke koste meget mere end et abonnement med 30-50 GB data. Se aktuelle priser.

Hvor billigt kan man få mobilabonnement med frit internet?

Man skal anstrenge sig ret meget for at opbruge al data inkluderet i et mobilabonnement med mere end 50 GB data. Alligevel kan det være betryggende at have et abonnement med fri data og internet og det er ikke noget, der nødvendigvis skal koste alverden. Mobilabonnement med frit internet og data.

Flere teleselskaber tilbyder i dag mobilabonnement med frit internet. Det er typisk selskabets dyreste abonnement, der tilbyder den slags, men enkelte teleselskaber har faktisk skarpe priser på dem – og nogle giver endda også familierabat, så det kan blive endnu billigere.

Herunder guider vi til mobilabonnementer med frit internet og vi skriver en kommentar hos de teleselskaber, der tilbyder familierabat på disse abonnementer. Alle de abonnementer, der er på listen, har også fri tale, sms og mms.

Mobilabonnement med frit internet

#1 Oister

Netværk: 3.
Pris: 159 kroner per måned.
Se aktuelle priser hos Oister

#2 CBB
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 179 kroner per måned. (89 kroner til og med 31. maj.)
Se aktuelle priser hos CBB

#3 Eesy
Netværk: TDC.
Pris: 179 kroner per måned.
Se aktuelle priser hos Eesy

#4 Call Me
Netværk: Telia Telenor.
Pris: 179 kroner per måned. Halv pris første tre måneder.
Se aktuelle priser hos Call Me

#5 Telenor
Netværk: TDC.
Pris: 249 kroner per måned. Familierabat med op til 5 ekstra abonnementer til 199 kroner stykket. Til børn under 18 år er prisen 149 kroner med familierabat.
Se aktuelle priser hos Telenor

#6 YouSee
Netværk: TDC Net.
Pris: 299 kroner per måned. Familierabat med op til 4 ekstra abonnementer til 149 kroner stykket. Abonnementet inkluderer også YouSee Musik.
Se aktuelle priser hos YouSee

#7 Telia
Netværk: Telia Telenor.
Pris: 249 kroner per måned. Familierabat med op til 5 ekstra abonnementer til 119 kroner stykket.
Se aktuelle priser hos Telia

#8 Telmore
Netværk: TDC Net.
Pris: 399 kroner per måned. Indkluderer også Netflix, Viaplay, Telmore Musik, BookMate, TV2 Play og HBO.
Se aktuelle priser hos Telmore

Vigtigt med god mobildækning

Vælger man et abonnement med frit internet, så er det jo for at kunne være online med sin mobil og andre enheder via ens mobils WiFi-hotspot overalt. Derfor er det vigtigt, at man har abonnement hos et teleselskab med rigtig god mobildækning i de områder, man opholder sig mest. Særligt i det postnummer, man bor i, er vigtig har god mobildækning.

Du kan sammenligne mobildækning hos TDC, Telia, Telenor og 3 på det nye mobildækningskort på telepristjek.dk. Her kan du se mobildækningen på de fire netværk i Danmark generelt og i specifikke postnumre.

Mobilabonnement med frit, marts 2021

Guiden med prissammenligninger på de billigste mobilabonnementer med frit internet er fra marts 2021. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på telepristjek.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Oister, CBB Mobil, Call Me, Telenor, YouSee, Telia, og Eesy.

Det billigste mobilabonnement med frit internet koster 159 kroner om måneden, mens dyreste har en pris på 299 kroner om måneden. Det er dog muligt at få familierabat hos nogle teleselskaber og dermed få abonnementerne endnu billigere. Det kræver dog, at der allerede er en i familien, der har et abonnement med frit internet hos det pågældende teleselskab i forvejen.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer