Hvor køber jeg den billigste iPhone SE? Se priser

Hvor køber man den billigste iPhone SE? Se priser for Apples nye lille iPhone med skærm på 4 tommer.

Hvor køber jeg den billigste iPhone SE? Se priser

iPhone SE er den nyeste iPhone fra Apple. Med en skærm på 4 tommer er den rettet mod alle dem, der er ude efter en lille og meget lommevenlig iPhone. Men hvor køber man den billigste iPhone SE?

iPhone SE er en forholdsvis billig iPhone. Ikke en billig mobil, men en billig iPhone. Den har en pris, der starter fra cirka 3.700 kroner for 16 GB versionen og godt 4.400 kroner for versionen med 64 GB.

 

Hvor køber man så iPhone SE til de bedste priser?

iPhone SE kan købes hos de fleste danske teleselskaber. iPhone SE kan købes hos:

  • Call me
  • CBB
  • Oister
  • Telia
  • 3
  • TDC
  • Telenor
  • Telmore

Når man løber priser for Apples nye lille med skærm på 4 tommer, så er det de typiske lavprisselskaber, der umiddelbart har den til de bedste priser, når man ser på mindstepriser.

Det gælder Call me, CBB og Oister, men man skal her huske på, at prisen kun inkluderer mobilabonnement i én måned – hos selskaber som Telia, 3, TDC og Telia er dens priser med seks måneders mobilabonnement inkluderet.

Du kan sammenligne alle priser for iPhone SE 16 GB og alle priser for iPhone SE 64 GB, og så vurdere, hvor du får mest for pengene baseret på dine mobilbehov.

Det kan være en rigtig god idé at bruge fem minutter på at tjekke, hvordan dit mobilforbrug har været de sidste 6 måneder og så købe iPhone SE med et mobilabonnement, der matcher det behov.

Her kan det være en god idé at finde et mobilabonnement, der har cirka 10 procent mere indhold end dit gennemsnitlige mobilforbrug, så du er på den sikre side. Det kan være dyrt at overskride ens forbrugsgrænse.

Se også: Test og anmeldelse af iPhone SE

 

iPhone SE

+ Brugervenlig (8/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone SE

Bedste mindste pris 3.704 kroner ved teleselskabet Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple