umia 550 bedste mobil til børn

Pristjek: Lumia 550 til vanvittig lave priser

Den billigste Windows 10 mobil er lige nu så billig, at du næsten får den smidt i nakken – næsten. Den udmærkede Lumia 550 med Windows 10 kan fås til 608 kroner med mobilabonnement i en måned – eller med et mobilabonnement i seks måneder, hvor selve mobilen kun koster 1 krone.

De billigste priser for Lumia 550

For blot 2-3 måneder siden stod Lumia 550 til en pris på cirka 1.300 kroner, men i dag kan den altså få for kun 608 kroner med et mobilabonnement i en måned. Det er Call me, der kører med dette tilbud. Købsprisen for mobilen er hos Call me på 480 kroner, mens mobilabonnementet koster 119 kroner. Call me har kun én måned bindingstid.

Se tilbuddet hos Call me.

 

Du kan også gå all in på mobilabonnementet hos Telia med fri tale og 100 GB data om måneden samt gratis Spotify og enten HBO/ Roam Like Home Europa / Telia TV / Mobilforsikring / Storytel i 12 måneder. Alt efter hvilken du vælger af de fem tjenester, så kan du spare næsten 200 kroner om måneden.

Den samlede pris er 2.553 kroner for de første seks måneder og købsprisen for selve mobilen lander på 1 krone! Du er bundet til mobilabonnementet i seks måneder hos Telia.

Se tilbuddet hos Telia.

 

Uanset om du vælger Call me eller Telias tilbud på Lumia 550, så kan du få mobilen til en samlet virkelig god pris. Der er også mange andre mobilselskaber med Lumia 550 i sortiment – se alle priser for Lumia 550 i vores opdaterede prisguide.

 

Sådan er Lumia 550

Lumia 550 kommer med Windows 10 og flere af de muligheder, som det styresystem tilbyder. Den kommer dog ikke med Continuum, der gør at man kan koble den til en skærm og bruge selve mobilen som computer. Ej heller er Windows Hello med – den funktion kan bruges til at låse mobilen op ved at ens ansigt bliver scannet. De to funktioner hører kun til på topmodellerne Lumia 950 og Lumia 950 XL.

Alligevel er Lumia 550 en meget interessant mobil til prisen. Skærmen er 4,7 tommer stor med HD-opløsning. Den går på nettet med 4G med 150 Mbit/s. Den er derfor rigtig hurtig online og fungerer også godt som Wi-Fi hotspot til computere og tablets.

Den interne hukommelse er på 8 GB, hvilket ikke er meget, men der er plads til et hukommelseskort med op til 200 GB.

Kameraet er på 5 megapxiel med autofokus og fotolys og tager faktisk udmærkede billeder til.

Se også: Sammenlign priser på Windows 10 mobiler