Nye TDC mobilabonnement er overskuelige, attraktive & fordelagtige

TDC rydder op i deres mange mobilabonnementer ved at fjerne 16 og oprette 3 nye - se TDC's nye mobilabonnementer.

Nye TDC mobilabonnement er overskuelige, attraktive & fordelagtige

TDC er inde i en stor omstillingsproces, hvor de ønsker at gøre det lettere, mere overskueligt og mere attraktivt at være mobilkunde.

Derfor har TDC de seneste uger opgraderet mobilabonnementerne hos mere end en halv million mobilkunder. Det har betydet mere tale og mere data – i nogle tilfælde har kunderne for eksempel fået firedoblet deres dataindhold, mens andre er gået fra et vist antal taletimer til fri tale – Vi ser her nærmere på de nye TDC mobilabonnement.

 

Mere af det hele + musik, film & roaming + +

Det er ikke bare mængden af tale og data, der er forøget. De nye mobilabonnementer er også blevet krydret med 4G, TDC Play og mulighed for gratis roaming af tale og sms, og 100 MB Data, i EU og EØS lande. Hertil satses der også på, at give familier øget fleksibilitet og økonomisk fordel ved, at samle husstandens mobilabonnementer i TDC.

Med TDC FællesData kan den samlede data-mængde i f.eks fire mobilabonnementer frit deles mellem familiens telefoner og tablets. Fire mobilabonnement med hver 8 GB Data giver således en samlet pulje på 32 GB, som frit kan deles hver måned. Det giver optimal udnyttelse af den tilgængelige Data-mængde og risikoen for, at noget går til spilde (at man betaler for data man ikke bruger) reduceres kraftigt.

 

“TDC er generelt blevet mere overskueligt, attraktivt og fordelagtigt for mobilkunderne. Det gælder især overfor familierne som nu kan få store mængder Data, gratis roaming og et udvalg af underholdningstjenester til meget fordelagtige priser”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

 

Store rabatter til familien

Med de nye abonnementer betaler familien fuld pris for det første abonnement, men kun 99 kroner /md for de øvrige. F.eks kan en familie tegne fire abonnementer med Fri Tale, 8 GB & Fri SMS/mms + TDC Play og FællesDataPrisen bliver her 199,- plus 3 X 99,- /md = totalt 496 kroner eller kun 124 kroner /md for hvert familiemedlem.

Familien får hertil med dette eksempel; 4 X 8 GB = Totalt 32 GB Data som de frit kan dele mellem sig hver måned. Samlet set kan TDC´s nye mobilabonnementer således være meget attraktive for familier med behov for underholdningstjenester og relativt store Data-mængder.

 

TDC vil være proaktive

“Det handler om at være mere proaktive over for vores kunder, for jeg har stor forståelse for, at det ikke altid er let at overskue mobilabonnementerne. Udover det ekstra indhold til kunderne, har vi derfor også arbejdet hårdt på at udvikle og forenkle de abonnementer, vi har på hylderne. Faktisk har vi i de seneste tre år skåret antallet af abonnementer ned fra at have 16 forskellige til nu at tilbyde tre, og det er ingen hemmelighed, at jeg har flere idéer på tegnebrættet for at gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos os”, siger direktør for TDC Privat, Frederik Sjørslev Søgaard.

Se også: Aktuelle priser på TDC mobilabonnement

 

De tre nye mobilabonnementer er:

  • Fri Tale, 2 GB + TDC Play m/ Film & Seriepakke og TDC FællesData
  • Fri Tale, 8 GB + TDC Play m/ Musik, Film & Seriepakke og TDC FællesData
  • Fri Tale, 30 GB + TDC Play m/ Musik, Film & Seriepakke, TDC FællesData og TDC Rejseklar EU 100 MB

De nye mobilpakker er baseret på 4G og koster henholdsvis 149, 199 og 299 kroner /md.

Du kan se mere til TDC’s nye tilbud her.

 

 

Se også: Billig roaming i udlandet

Mere til sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Nicolas Fredriksen kunne ikke slippe historien. d. 4/2/2015 fulgte vi artiklen op med en artikel omkring Mobilabonnement med musik? Tjek priserne! – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.