Hvad koster mobilt bredbånd med 5G og inkluderet router?

Mobilt bredbånd med 5G er det rette valg, når der skal fart på nettet. Se udvalg af udbydere og priser på mobilt bredbånd med 5G og router.

Hvad koster mobilt bredbånd med 5G og inkluderet router?

Med 5G er mobilt bredbånd blevet et oplagt alternativ til de hurtige kablede internetopkoblinger. Men hvad koster mobilt bredbånd med 5G, der er klar til brug med en router, egentlig? Her tager vi et kig på udbydere af mobilt bredbånd med 5G og deres priser.

Her er udbyderne er mobilt bredbånd med 5G

Der er et stort udvalg af udbydere, når man kigger på mobilt bredbånd med 4G. Men når det kommer til det samme produkt med 5G, svinder mulighederne ind. Her er det kun de tre udbydere Yousee, Telmore og 3, der har 5G mobilt bredbånd – ingen gang deres egne lavprisselskaber tilbyder dette produkt.

Der er dog lidt forskel på hvad man får og skal betale hos de tre udbydere. Herunder tager vi et kig ind hos dem.

Mobilt bredbånd med 5G hos 3

Teleselskabet 3 tilbyder et enkelt abonnement til mobilt bredbånd med 5G. Her får man fri data (2.000 GB) hver måned samt en Huawei 5G CPE Pro 3 5G router. Dette er den nyeste router fra Huawei. Abonnementet koster 300 kroner per måned og dertil betaler man en samlet pris på 2.000 kroner for routeren. Dette kan afbetales over 40 måneder.

Samlet pris: 350 kroner per måned og en mindstepris på 3.800 kroner.

Se aktuelle tilbud hos 3

Mobilt bredbånd med 5G hos Yousee

Også Yousee har ét abonnement med mobilt bredbånd med 5G. Her får man fri data (1.000 GB) og muligheden for at vælge 4G-router gratis eller tilkøbe en 5G-router lånerouter. 5G-routeren er en Huawei H122 og skal leveres tilbage, når abonnementet opsiges.

Samlet pris: 349 kroner per måned samt et engangsbeløb på 200 kroner for routeren. Mindstepris på 2.393 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Mobilt bredbånd med 5G hos Telmore

Telmore har også mobilt bredbånd med 5G inklusiv en router. Her får man også fri data (1.000 GB) samt en Huawei H122 5G-router. Til forskel fra Yousee er 5G-routeren inkluderet. Men der er stadig tale om en lånerouter, der skal leveres tilbage, når abonnementet opsiges.

Samlet pris: 349 kroner per måned og en mindstepris på 2.243 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Kan mobilt bredbånd med 5G gøres billigere?

Er det muligt at købe mobilt bredbånd med 5G billigere end ovenstående? Ved selv at købe en 5G-router og et mobilabonnement med 5G er det faktisk muligt at spare ganske meget. Læs mere om hvordan du får mobilt bredbånd med 5G billigere.

Se også: Tips og guides til bredbånd