Hvad koster et mobilabonnement med Netflix?

Netflix er den mest populære streamingtjeneste, men kun et enkelt teleselskab giver billig adgang til Netflix. Se pris på mobilabonnement med Netflix.

Hvad koster et mobilabonnement med Netflix?

Er du en af mange, der ser Netflix? Så kan du slå dit abonnement på Netflix sammen med dit mobilabonnement og spare penge. Det er nemlig muligt at købe et mobilabonnement med Netflix inkluderet.

Netflix er den mest populære streamingtjeneste ud af efterhånden mange streamingtjenester. De danske teleselskaber har længe fået øjnene op for, at danskerne elsker streaming. Derfor har man længe kunnet kombinere sit mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester og på den måde spare penge frem for at købe abonnement på de forskellige tjenester hver for sig.

De billigste abonnementer med Netflix

Netflix er en af de streamingtjenester, som man kan få adgang til gennem et mobilabonnement. I Danmark er det pt. kun TELMORE, som sælger mobilabonnementer med Netflix.

Gennem TELMORE kan du få billig adgang til Netflix via teleselskabets TELMORE PLAY-abonnementer. Der findes tre abonnementer fra TELMORE med Netflix:

#1 Fri tale og fri data (heraf 44 GB i EU)
Streamingtjenester inkluderet: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, TELMORE Musik og Bookmate
Inkl. adgang til 5G
Pris: 399 kroner per måned (129 kroner for første måned t.o.m. 25. juli 2021)

#2 Fri tale og 60 GB data (heraf 31 GB i EU)
Streamingtjenester inkluderet: Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV2 PLAY
Inkl. adgang til 5G
Pris: 349 kroner per måned

#3 Fri tale og 50 GB data (heraf 26 GB i EU)
Streamingtjenester inkluderet: Netflix, HBO og TV2 PLAY
Inkl. adgang til 5G
Pris: 299 kroner per måned

Se aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos TELMORE

mobilabonnement med netflix

Kan det svare sig at købe et mobilabonnement med Netflix?

Det billigste mobilabonnement med Netflix koster 299 kroner per måned. Spørgsmålet er så, om det kan betale sig for dig at vælge TELMORE PLAY med Netflix frem for at betale for Netflix og dit mobilabonnement hver for sig.

TELMORE PLAY giver adgang til Basis-abonnementet hos Netflix. Det koster 79 kroner. Hvis du også ser HBO Nordic og TV2 PLAY uden reklamer, ville de tre tjenester i alt koste 257 kroner. Et tilsvarende mobilabonnement med fri tale og fri data med 5G vil koste 159-179 kroner. Betaler man for alle tre streamingtjenester og et tilsvarende mobilabonnement hver for sig, vil den samlede pris altså være omkring 420 kroner. Du kan altså spare omkring 120 kroner om måneden ved at få Netflix via TELMORE, forudsat at du rent faktisk bruger TV2 PLAY og HBO Nordic, og at du bruger meget tale og data.

Hvis du ikke bruger TV2 PLAY og/eller HBO Nordic, men blot er interesseret i et billigt mobilabonnement med Netflix, så er TELMORE PLAY ikke den rette løsning for dig. Så er det billigere at købe et passende mobilabonnement og Netflix hver for sig. Et typisk mobilabonnement til 120 kroner og Netflix Basis til 79 kroner vil for eksempel koste 199 kroner om måneden – 100 kroner mindre end det billigste TELMORE PLAY-abonnement med Netflix.

Se også: De bedste priser og tilbud på mobilabonnementer

Emnet er ikke færdigdebatteret

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 21/7/2021 fortsatte vi fortællingen med en artikel med temaet Mobilabonnementer med mest EU data – Artiklen kan du læse her. Seneste nyheder om Mobilabonnement findes her..