Hos disse teleselskaber kan du få hurtig 5G

Hvilke teleselskaber tilbyder hurtigt 5G til mobiltelefoni og mobilt bredbånd i 2023? Se teleselskaber der tilbyder 5G, og hvilke der ikke gør.

Hos disse teleselskaber kan du få hurtig 5G

På trods af at 5G kom til Danmark for snart tre år siden, er det stadig ikke alle teleselskaber, der tilbyder 5G i deres mobilabonnement. Her giver vi et overblik over de teleskaber, der har mobilabonnementer med og uden 5G.

Hvorfor skal du have 5G?

Når der bliver talt om 5G er det ofte i forbindelse med ting som virtual reality, e-health, IoT, robotteknologi og andre spændende ting. Selvom 5G er vildt er der allerede nu flere fordele ved 5G, som du nok mobilbruger kan drage fordel af. Først og fremmest er 5G hurtigere end 4G – helt op til 1.000 Mbit er lige nu muligt, hvis dækningen er god. 5G har også en kortere responstid, større kapacitet og kan give en bedre mobildækning.

Det er egentlig rimeligt simpelt, at komme i gang med at bruge 5G. Du skal blot bruge en mobiltelefon med 5G (dem er der et stort udvalg af i 2023), et mobilabonnement med 5G samt være sikker på, at 5G dækker hvor du bor. 5G-dækningen bliver bedre og bedre, men der er stadig en del huller i dækningen hos nogle teleselskaber.

Nu mangler du bare at finde et teleselskab, der rent faktisk har 5G. Herunder kan du se hvilke teleselskaber, der har 5G i deres mobilabonnementer samt hvilke der ikke har.

Teleselskaber med mobilabonnementer med 5G

De fleste teleselskaber tilbyder i dag 5G i et eller flere abonnementer. 3 og lavsprisselskabet OiSTER udmærker sig ved, at 5G er inkluderet i alle abonnementer:

 • 3: 3 har 5G i alle deres mobilabonnementer og har også 5G-bredbånd.
 • eesy: eesy har kun 5G i deres dyreste mobilabonnement med fri data.
 • Call Me: Hos Call Me er der kun inkluderet 5G i deres dyreste mobilabonnement.
 • CBB: Her får man kun 5G i deres dyreste mobilabonnement.
 • Duka: Tilbyder kun 5G i deres dyreste mobilabonnement med 5G.
 • Greentel: Hos Greentel kan 5G-tilkøbes for 29 kroner per måned til alle deres mobilabonnementer.
 • Oister: Har 5G i alle mobilabonnementer.
 • Telia: Telia har 5G i alle mobilabonnementer, bortset fra deres henvendt til børn. De har også 5G-bredbånd.
 • Telenor: 5G i alle abonnementer, men ikke deres mindste børneabonnement. Telenor har også 5G-bredbånd.
 • Telmore: Telmore har 5G i deres to dyreste mobilabonnementer. Telmore har også 5G-bredbånd.
 • Yousee: Hos Yousee er der 5G i alle mobilabonnementer, bortset fra deres billigste børneabonnement. Yousee tilbyder også 5G-bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med 5G

Det billigste mobilabonnement med 5G?

Vil du gerne finde det billigste mobilabonnement med 5G? Lige nu er det Oister, der er billigst med 5G. Få det fulde overblik over billigste mobilabonnementer med 5G her.

Se også: Guides til bedre og billigere mobiltelefoni