Her kan du købe PlayStation 5 med disk til kun 3.699 kroner

Lavprisselskabet Call me er, som noget nyt, begyndt at sælge PlayStation 5 – og det er til en rigtig god pris. Se meget du sparer i forhold til laveste normalpris.

Her kan du købe PlayStation 5 med disk til kun 3.699 kroner

Overvejer du at købe en PlayStation 5? Så køb den hos lavprisselskabet Call me. For nylig begyndte Call me at sælge den populære spillekonsol med disk sammen med et mobilabonnement i sin webshop, ligesom moderselskabet Telia har gjort i længere tid.

Prisen på PlayStation 5 med disk er den samme som hos Telia: 3.699 kroner. Det er dog et bedre køb hos Call me, da lavprisselskabets abonnementer er billigere end Telias. Og hvorfor er abonnementernes pris overhovedet væsentlig? Det skyldes, at man er bundet til 6 måneders mobilabonnement, når man køber PlayStation 5 hos Call me.

Men at være bundet til 6 måneders mobilabonnement er ikke nødvendigvis en skidt ting, når det bare er 6 måneders billig mobilabonnement, man er bundet til – og netop det er tilfældet hos Call me.

Den laveste mindstepris (4.535,5 kroner) opnår man ved at vælge mobilabonnementet med fri tale og 50 GB data (30 GB i EU) for 119 kroner per måned.

Gå til tilbuddet på billig PlayStation 5 med disk hos Call me

Spar mere end 300 kroner

Den laveste pris på PlayStation 5 med disk hos en elektronikforhandler er 4.389 kroner. Hos Call me er PlayStation 5 med disk 690 kroner billigere end den billigste forhandler.

Men for at finde den reelle besparelse er vi nødt til at sammenligne Calls mes tilbudspakke med den samlede pris på 6 måneders tilsvarende mobilabonnement hos det billigste teleselskab og prisen på PlayStation 5 hos den billigste elektronikforhandler.

Hos OiSTER kan man købe et mobilabonnement med fri tale, 50 GB data (12 GB i EU) og 5G for 99 kroner per måned – dog kun 29 kroner per måned de første to måneder. Dermed koster 6 måneders abonnement hos OiSTER 454 kroner. Det, sammenlagt med prisen hos den billigste elektronikforhandler, giver en samlet pris på 4.843 kroner. Og hos Call me hedder mindsteprisen som bekendt 4.520,5 kroner, hvilket giver en reel besparelse på 322,5 kroner.

Det kan altså sagtens svare sig at skifte til Call me for at få rabat på PlayStation 5, om end besparelsen ikke er kolossal. Men lidt har bestemt også ret.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer