Billig PlayStation 5: Få en PS5 til kun 2.999 kroner

Hvor kan man få en PlayStation 5 til den laveste pris? Hvis man køber PlayStation 5 med et mobilabonnement får man den til under 3.000 kroner. Se hvordan.

Billig PlayStation 5: Få en PS5 til kun 2.999 kroner

Det er endelig blevet lettere at få fingrene i en PlayStation 5, men den er stadig en dyr spillekonsol. Er du på jagt efter en laveste pris på en PlayStation 5, har vi et rigtig godt tip. En billig PlayStation 5 kan nemlig købes, hvis man samtidig tegner et mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Køb billig PlayStation 5 med mobilabonnement

PlayStation 5 er en fremragende spillekonsol med flot grafik og nogle af de mest populære spiltitler. Men med en pris fra over 4.500 kroner er den også lidt af en udskrivning. Heldigvis er det muligt, at finde spillekonsollen til en meget lavere pris.

Spar op til 1.500 kroner på PlayStation 5

Faktisk kan du spare helt op til 1.500 kroner på PlayStation 5, hvis du samtidig tegner et nyt mobilabonnement. Det er teleselskabet Telia, der ligger inde med et lager af Sonys spillekonsol, som de har en skarp pris på.

Hos Telia kan man købe PlayStation 5 i modellen med diskdrev (den dyreste variant), hvor der kan bruges fysiske spil i, til 2.999 kroner. Denne model har en vejledende pris på 3.899 kroner, men lige nu koster mindst 4.500 kroner.

Skal man købe PS5 hos Telia til denne pris, skal man tegne deres mobilabonnement med fri tale og fri data, som koster 269 kroner per måned. Man binder sig til dette abonnement i 6 måneder, hvor man ender med at betale 4.770 kroner, inklusiv spillekonsol.

Det betyder, at man for 270 kroner mere end hvad en PlayStation 5 koster andre steder, får et mobilabonnement med fri data og fri tale i et halvt år. Har du ikke brug for fri data, så kan det med fordel bruges til mobilt bredbånd til hjemmet, så der kan spares på bredbåndsabonnementet.

Se det aktuelle tilbud hos Telia her

Inklusiv 12 måneder gratis streamingtjeneste

Lige nu giver Telia også 12 måneder gratis streaming med i deres fri data-mobilabonnement. Her kan man frit vælge mellem en af tjenesterne Spotify, HBO Max, Netflix, Discovery+ og TV2 Play, som man kan benyttes gratis i ét år. De fleste streamingtjenester koster 99 kroner per måned, så altså en samlet besparelse på 1.188 kroner.

Se også: De bedste tips, guides og tilbud på mobilabonnementer