Guide til billig telefoni – Sådan får du en billig mobilregning!

Teleselskabernes mange tilbud kan virke forlokkende, men de peger i alle retninger. Det kan derfor være svært, at finde det bedste tilbud - Vi guider her til billig telefoni og en billig mobilregning for dig.

Guide til billig telefoni – Sådan får du en billig mobilregning!

Det er denne vej du bør gå hvis du vil helskindet gennem telejunglen. 40 mobilselskaber med mere end 500 forskellige mobilabonnementer er en jungle, som er svær at gennemskue for de fleste – Vi guider her til billig telefoni, som garanteret kan give dig en meget billigere mobilregning og store fordele!

Kan jeg spare penge på mobilregningen?

Ja du kan spare rigtig mange penge på mobilregningen. Langt de fleste danskere (Ca. 75 procent) kan faktisk årligt spare mere end 2.000 kroner på mobilregningen, og vejen frem til billig telefoni er hverken tidskrævende eller besværlig – Det tager kun fem minutter at spare dig selv for rigtig mange penge!

At så mange danskere kan spare så mange penge skyldes primært, at de fleste af os har haft det samme mobilabonnement flere, og ofte i mange år. Danske mobilkunder er generelt set meget loyale, men vi har ingen grund til at være det.

Det er nemlig meget sjældent, at løbende prisnedsættelser er kommet de loyale kunder tilgode. Derfor sidder der rigtig mange danskere der ude, som alene af denne grund, kan spare rigtig mange penge ved at skifte til et billigere mobilabonnement.

 

Sådan skifter du mobilabonnement – Det er let og enkelt

  1. Sammenlign priserne på alle danske mobilabonnement.
  2. Vælg det mobilabonnement, som passer bedst til dit faktiske mobilforbrug.
  3. Tilmeld dig mobilabonnementet på teleselskabets hjemmeside.

Hele processen tager 5 minutter og du skal ikke gøre andet end dette. Teleselskabet, som du vælger, vil helt automatisk sørge for, at du bliver afmeldt dit nuværende mobilselskab og sørge for, at et nyt SIM-kort med dit nuværende mobilnummer (Du kan få dit eksisterende mobilnummer med over i det nye selskab) sendes til dig med posten. Og bare rolig. Skiftet mellem teleselskaberne sker på sådan en måde at du ikke risikerer, at stå uden virksomt mobilnummer.

Se priser på alle mobilabonnement og find billigste abonnement for dig

 

Vejen til billig telefoni

Før du vælger dit næste mobilabonnement kan det være en god idé, at gøre sig nogle overvejelser om hvilke behov du har. Hertil er det også afgørende at sikre sig, at det kommende mobilselskab har et velfungerende netværk og mobildækning hvor du bor.

Først og fremmest er netværk og mobildækning altafgørende for din oplevelse af moderne mobiltelefoni; samtaler, internet, streaming m.m. Vigtigere end noget andet parameter er derfor om det kommende teleselskab rent faktisk har godt netværk og god mobildækning hvor du bor (Uden godt netværk og dækning er prisen jo ligegyldig).

Se også: Oversigt – Teleselskabernes netværk og mobilnet

Dernæst er mobiltelefoni en funktion af to ting; ét SIM-kort (mobilabonnement) + én mobiltelefon. Billig telefoni handler således om, at betale fornuftige priser for både fremtidige mobiltelefoner og det løbende mobilforbrug. Et billigt mobilselskab er typisk et selskab, som har gode rabatter på mobiltelefoner og som tilbyder gode priser mobilforbruget.

Se også: Sammenlign priser på mobilselskaber med rabat på telefoner

Sidst men ikke mindst. Stadig flere mobilselskaber tilbyder mobiltelefoni med meget mere oven i hatten end bare tale, data og sms. Antallet af mobilselskaber der tilbyder mobilabonnement med musik, gratis roaming, familierabatter er kraftigt stigende og ved disse mobilselskaber kan man virkelig spare mange penge, hvis man altså har behov for deres Tjenester. Der er også selskaber som næsten omfavner hele underholdnings- og nyhedsbranchen og tilbyder mobilabonnement med musik, film, Tv-serier og nyheder.

Se også: Test og anmeldelse af Telmore Play

Er du den traditionelle type, som kun forbinder billig telefoni med en lav pris på; taletid, datapakker og sms, så er der stadig flere af disse mobilselskaber på markedet. Hvis det blot handler om, at få dækket behovet for de basale teleydelser, så kan 90 procent af danskerne i dag få dækket deres mobilforbrug for mindre end 120 kroner om måneden.

Se også: Top 10 billigste mobilabonnement i Danmark

 

Gode råd til billig telefoni

  1. Find ud af hvilke netværk og mobilnet, der faktisk dækker hvor du bor – Spørg dine naboer om deres erfaringer.
  2. Den bedste samlede pris på mobiltelefoni får du oftest ved at vælge et mobilselskab, der har billige mobilabonnementer OG billige mobiltelefoner.*
  3. Overvej også mobilabonnementer, der inkluderer Tjenester, fordele og rabatter – Sådanne mobilabonnementer kan hurtigt vise sig, at spare dig for rigtig mange penge.
  4. Kundetilfredshed og kundeservice kan hurtigt overses, men disse er vigtige parametre for mange danskere – Se rangering af de bedste mobilselskaber i Danmark.

*Mobilselskaber i denne kategori er typisk ikke de billigste på hverken mobilabonnementer eller telefoner, men det faktiske forhold, at disse mobilselskaber har rigtig fornuftige priser på både telefoner og mobilabonnementer gør, at de på den lange bane er blandt de absolut billigste selskaber på markedet. Mobilselskaber i denne kategori er typisk; Call me, Telmore og CBB.

Se også: Sammenlign teleselskabernes priser på Top 10 mest populære mobiltelefoner

 

 

 

Anbefales
Find billigste mobilabonnement for dig