5G telefoner hos YouSee og Telmore – udvalg og priser

Hvilke 5G telefoner kan man få hos YouSee og Telmore, der er først ude med 5G og hvad koster de? Se guide med priser på 5G telefoner hos YouSee og Telmore.

5G telefoner hos YouSee og Telmore – udvalg og priser

YouSee og Telmore benytter TDC Nets netværk og det netværk er klar til at aktivere 5G fra den 7. september. Guide til 5G-telefoner hos YouSee og Telmore.

TDC Nets har haft godt i gang med udrulningen af 5G i Danmark og har opgraderet 2.450 mobilmaster med 5G det sidste års tid. Udrulningen er gået hurtigere end ventet og det er overraskende, at TDC Net allerede kan aktivere 5G i Danmark den 7. september. De fleste havde ventet, at det ville ske fra slutningen af året, nærmere bestemt december.

Hvordan får man glæde af 5G i Danmark?

Fra dag 1 vil man få den fulde 5G-oplevelse i byerne København, Aarhus, Odense og Helsingør. Det betyder hastigheder på op mod 1 Gbit/s og utrolig lave latenstider. For at kunne benytte sig af 5G-glæderne skal man dog have et mobilabonnement og en mobil med 5G.

Både YouSee og Telmore er klar med 5G-abonnementer og også MVNO’er som Hallo Mobil har meldt sig klar med 5G-abonnementer.

Spørgsmålet er så, hvilken mobil med 5G, man skal vælge og kan vælge hos de teleselskaber. Hallo Mobil tilbyder ikke salg af mobiltelefoner, det gør YouSee og Telmore. Man kan naturligvis også benytte andre 5G-telefoner, der ikke er købt hos hverken YouSee eller Telmore. I denne guide tipper vi dog til 5G-telefoner, der kan købes hos YouSee og Telmore. Telefonerne er rangeret efter pris.

Se også: Mobilabonnementer med 5G

5G telefoner hos YouSee og Telmore

Motorola Edge

Kort om Edge: Fint og praktisk design, udmærket skærm, hurtig og simpel brugerflade, fornuftig batteritid og udmærket kamera. Antennekvaliteten er på det jævne.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 5.434 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Edge

Se bedømmelse af Motorola Edge

Samsung Galaxy S20

Kort om Galaxy S20: Meget praktisk format, hurtig brugerflade, godt kamera, god antennekvalitet.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 5.634 kroner hos Telmore – se aktuelle priser på Galaxy S20

Se bedømmelse af Samsung Galaxy S20

Sony Xperia 1 II

Kort om Xperia 1 II: Har stor flot og skarp skærm, hurtig brugerflade, godt kamera og flot design. Kameraet kræver dog lidt øvelse at bruge og antennekvaliteten er ikke så god.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 8.254 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Xperia 1 II

Se bedømmelse af Sony Xperia 1 II

Samsung Galaxy Note 20

Kort om Galaxy Note 20: Har fint design, god brugerflade, fint kamera og fornuftig batteritid.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 8.754 kroner hos Telmore – se aktuelle priser på Galaxy Note 20

Se bedømmelse af Samsung Galaxy Note 20

Motorola Edge+

Kort om Edge+: Rigtig flot design, meget hurtig og brugervenlig brugerflade, godt kamera, lang batteritid. Antenne kvaliteten er ikke i top.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 8.874 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Edge+

Se bedømmelse af Motorola Edge+

Samsung Galaxy S20+

Kort om Galaxy S20+: Flot design, rigtig hurtig brugerflade, godt kamera, fin batteritid og flot skærm. Antennekvaliteten er dårlig.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 9.034 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Galaxy S20+

Se bedømmelse af Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20 Ultra

Kort om Galaxy S20 Ultra: Meget stor, flot og skarp skærm, ekstremt kraftfuld brugerflade, et af de bedste kameraer i en mobil, god batteritid og god antennekvalitet. Størrelsen kan genere nogen brugere.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 10.234 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Galaxy S20 Ultra

Se bedømmelse af Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Kort om Galaxy Note 20 Ultra: Markedet bedste mobil med fantastisk design, skærm og kamera. Brugerfladen er meget hurtig og batteritiden i orden.

Pris med abonnement i seks måneder: Fra 10.474 kroner hos YouSee – se aktuelle priser på Galaxy Note 20 Ultra

Se bedømmelse af Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Hvad med OnePlus 8, 8 Pro og Motorola Edge+?

Telmore og YouSee har også OnePlus 8 og 8 Pro samt Motorola Edge+ i sortiment. De understøtter også 5G, men er ikke aktiveret til 5G endnu hos de to selskaber. Det skulle dog ske i løbet af efteråret, oplyser TDC til os.

Se også: Sammenlign priser på 5G telefoner

Det videre forløb om Samsung Galaxy

Meget er sket siden vi bragte artiklen. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 6/8/2020 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring Hvilken Galaxy Note 20 model skal man vælge? – Læs fortsættelsen her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.