Greentel spæder mobilabonnementer op med mere indhold

Greentel opruster på mobilabonnementer til under 100 kroner og fylder mere data og tale i et par abonnementer - uden at hæve prisen.

Greentel spæder mobilabonnementer op med mere indhold

Greentel har længe været et af de teleselskaber, man skal overveje, hvis man er ude efter fuld valuta for pengene, når det gælder mobilabonnementer – og nu spæder de et par af abonnementerne op med mere data og tale.

Greentel har haft nogle af de til prisen bedste mobilabonnementer og fokus er på mest mulig tale og data til prisen – og det er særligt i prislejet under 100 kroner, Greentel har stået stærkt. Selskabets mobilabonnementer til over 100 kroner er derimod ikke så interessante sammenlignet med konkurrenternes.

 

Greentels billige mobilabonnementer bliver endnu bedre

Og det ved Greentel nok godt og det giver god mening at styrke sig yderligere på det område, hvor man i forvejen er stærk for at komme konkurrenterne i forkøbet. Det er mundet ud i, at Greentel har opdateret – eller opgraderet er det måske nærmere – tre af sine mobilabonnementer.

2 timer og 10 GB data til 79 kroner om måneden er blevet til 2 timer og 15 GB data – og det altså uden at prisen er steget. Det betyder en stigning i datamængden på 50 procent.

6 timer og 6 GB data til 79 kroner om måneden er blevet til 8 timer og 8 GB data – og det også uden at prisen er steget.

8 timer og 8 GB data til 79 kroner om måneden er blevet til 10 timer og 10 GB data – her er prisen dog steget til 89 kroner.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på mobilabonnementer hos Greentel

 

Greentel, Oister og dukaTale – aggressivt trekløver

Med ændringerne på de tre abonnementer står Greentel endnu stærkere på de billigste mobilabonnementer end de gjorde før og de er bestemt et interessant alternativ til selskaber som Oister og dukaTale, der sammen med Greentel er de tre mest prisaggressive teleselskaber lige nu og som særligt skiller sig ud på de aller billigste abonnementer.

Du kan sammenligne priser på mobilabonnementer hos Oister og mobilabonnementer hos dukaTale.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer