Bedste mobilabonnement hos Greentel – samt fordele og ulemper

Greentel tilbyder mange mobilabonnementer, men hvilke er de bedste til prisen? Vi skærer ind til benet og anbefaler de to bedste abonnementer hos Greentel.

Bedste mobilabonnement hos Greentel – samt fordele og ulemper

Greentel har mange gode mobilabonnementer, når man kigger på indhold og pris, men flere af dem ligger også meget tæt på hinanden både hvad angår indhold og pris, så hvilke er de bedste? Guide til de bedste mobilabonnementer hos Greentel.

Greentel kører egentlig lidt efter forsigtighedsprincippet – de har ikke abonnementer til 150 kroner eller dyrere, men til gengæld har de rigtig mange abonnementer inden for et prisspænd af cirka 100 kroner. Men de er meget konkurrencedygtige på de billigste abonnementer og mange danske mobilbrugere vil let kunne få dækket deres mobilbehov som kunde hos Greentel.

Spørgsmålet er bare, hvilke af selskabets abonnementer, der er de mest attraktive hos Greentel. Vi guider til de bedste abonnementer hos Greentel herunder.

Se også: Mobilabonnementer hos Greentel

 

Bedste mobilabonnementer hos Greentel

#1
2 timers tale og 10 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 4 GB data i EU)
Pris:  79 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

#2
10 timers tale og 20 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 5 GB data i EU)
Pris: 99 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

Se også: Find aktuelle priser på mobilabonnementer hos Greentel

Fordele og ulemper ved Greentel

Greentel har rigtig mange mobilabonnementer i sit sortiment og de er alle skarpe på prisen. Som kunde hos selskabet ved man, at det er svært at finde et abonnement, der er billigere. Selskabet har god dækning  – de bruger Telia / Telenors fælles netværk og kundeservicen er god.

Har du brug for at kontakte Greentel kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Dog kunne man savne abonnementer med mere data, inkluderede tjenester og skarpere priser på mobiltelefoner i shoppen.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Greentel, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Greentel er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som selskabet tilbyder lige ud og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne