Gratis Netflix i 6 måneder hos 3

Er du stor fan af tv-serier og film, så kan det være værd at se nærmere på 3's nye tilbud med gratis Netflix i 6 måneder.

Gratis Netflix i 6 måneder hos 3

3 har efterhånden en bred palette af mobilabonnementer med fordele og underholdningstjenester. Hid til har de slået sig stort op på gratis roaming i 24 lande og for nylig forsøgte de så at komme virkelig bredt ud med gratis Netflix i 6 måneder på udvalgte mobilabonnementer.

Se også: Mobilabonnement med tjenester og fordele

Spar penge med gratis Netflix

Ved at tilbyde gratis Netflix i 6 måneder kan man som 3-kunde opnå en besparelse på 534 kroner om måneden – Netflix-abonnementet, det drejer sig om er ’Standard’-abonnementet til 89 kroner om måneden.

3’s tilbud om gratis Netflix gælder for både nye og eksisterende 3-kunder uden for binding.

Mobilselskabet 3 er lastet med fordele som gratis roaming, data-deling og store rabatter på telefoner. Med gratis Netflix i seks måneder begynder 3 også at blive meget underholdende”, Nicolas Fredriksen, teleanalytiker, telepristjek.dk.

 

Analytiker: 3 er meget familievenligt

“Mobilselskabet 3 er efterhånden blevet meget familievenligt. Prisen, de tager for selve mobilforbruge,t er ikke blandt de absolut billigste. Til gengæld kan familien spare rigtig mange penge på roaming, dataforbruget, nye telefoner og nu også Netflix. Samlet set kan 3 være det billigste selskab for mange familier”, siger Nicolas Fredriksen.

Se også: Spar penge på mobilabonnementer med underholdning

 

Mobilabonnement med gratis Netflix

Man kan få gratis Netflix i 6 måneder hos 3 med følgende mobilabonnementer:

  • Mobil: Fri Tale og 10 GB data til 200 kr. pr. måned
  • Mobil: Fri Tale og 20 GB til 230 kr. pr. måned
  • Mobil: Fri Tale og 40 GB til 270 kr. pr måned (nyt abonnement)
  • Bredbånd: 100 GB data til 250 kr. pr. måned
  • Bredbånd: 200 GB til 300 kr. pr. måned

Se mere til 3s tilbud her.

 

 

Seneste nyt om emnet

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Nicolas Fredriksen fulgte op på historien. 25/9/2015 fik historien nye ben at gå på med historien; Spar penge i hverdagen – Familier kan årligt spare 10.000 kroner på telefoni & bredbånd! – Historien finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..