Spar penge i hverdagen – Familier kan årligt spare 10.000 kroner på telefoni & bredbånd!

En gennemsnitlig familie kan årligt spare 10.000 kroner på telefoni, bredbånd, tv-pakker og mobiltelefoner. Vi har undersøgt teleselskabernes tilbud til familier og fundet de bedste på markedet lige nu - Se her hvordan familien kan spare penge i hverdagen.

Spar penge i hverdagen – Familier kan årligt spare 10.000 kroner på telefoni & bredbånd!

De fleste familier har ikke sat deres udgifter på telefoni, bredbånd og Tv i system. Det hele betales automatisk over Betalings Service og mange familier har haft de samme abonnementer i flere år – Der kan spares mange penge ved lave et hurtigt tjek på familiens teleaftaler.

Problemet bliver endnu større og omkostningerne eksploderer helt stille, når et familiemedlem skal have ny mobil. Så købes den typisk Her & Nu, – ofte lokket af et særligt godt tilbud –, men uden særlig tanke for om mobilkøbet også er fornuftigt, set med de familieøkonomiske briller – Her er tips og råd til hvordan familier kan spare penge i hverdagen på telefoni, bredbånd og Tv.

– Vi har tjekket telemarkedet, banet os vej gennem telejunglen og fundet de tre bedste familieløsninger på markedet lige nu. I hvilken grad du og din familie kan spare penge på de anbefalede løsninger afhænger helt klart, af familiens behov og mobilforbrug. I tillæg til vores anbefalinger kaster vi også lys over teleselskaber, som tilbyder de laveste priser på Tale, Data og SMS/mms.

 

Telenor Fri+ Familie – Sådan sparer du 10.000 kroner

  • Fri Tale, 5 GB & Fri SMS/mms + Musik
  • Pris: 179 kroner, men med familierabat ned til 79 kroner /md.

 

Gratis fordele til familien
Hvert familiemedlem får gratis: One Drive (1 TB lagerplads i Skyen), Office 365 (Licens til Microsoft Officepakke). Repræsenterer en samlet årlig besparelse på 799 kroner. ‘

Yderligere fordele ved at samle familiens mobilabonnement i Telenor Fri+
Ved at samle familiemedlemmerne i Telenor Fri+ Familie bliver prisen på mobilforbruget billigere. Familierabatten giver Fri Tale, 5 GB og Fri SMS/mms helt ned til 79 kroner /md. I tillæg får familien rabat på bredbånd og mulighed for at købe udvalgte mobiltelefoner til én krone. Hertil er Telenor FRi+ Familie også krydret med en mobilforsikring, som erstatter mobilen hvis den går i stykker. Når familien rejser i norden og EU er roaming af Tale og SMS gratis.

Se aktuelle priser og fordele ved Telenor

 

Telenor Fri+ Familie anbefales fordi:

“Telenor Fri+ Familie kan varmt anbefales til familier med børn i skolealderen. Værdien af Officepakken, mobilforsikringen og de særligt store rabatter mobiltelefoner gør, at Fri+ Familie er særligt attraktivt for dette segment. At der også gives betydelig familierabat på mobilforbruget og bredbånd bevirker kun, at Telenor fremstår som et af mest familievenlige mobilselskaber på markedet lige nu”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

 

Samlet årlig værdi/besparelse med Telenor Fri+ Familie er skønsmæssigt 10.099 kroner

Forudsætter at familien reelt har behov for fordelene inkluderet i FRi+ Familie. Hvis familien udelukkende er interesseret i at samle sig i et mobilselskab med bedste pris på mobilforbrug og telefoner, så anbefaler vi, at man ser nærmere på – Spar penge i hverdagen med; OisterCall me og CBB.

NB! Telenor tilbyder ikke Tv-pakker. Hvis man finder Telenors familietilbud attraktivt, så kan man med fordel overveje, at købe et kabel-tv abonnement ved StofaFullrate eller Telia.

 

Andre gode familieabonnementer

Telenor er absolut ikke det eneste gode alternativ for familier, som vil spare penge i hverdagen. Stadig flere mobilselskaber krydrer deres mobilabonnementer med attraktive tilbud for familier. Mobilselskaber, som her gør sig særligt positivt bemærkede er nævnt i tilfældig rækkefølge:

Se også: Hent bedste tilbud på mobilabonnement, Tv, bredbånd og mobiltelefoner til hele familien

Telmore Play – Sådan sparer du 8.400 kroner

  • 4 timers Tale, 5 GB & Fri SMS/mms + 13 forskellige underholdningstjenester
  • Pris: 199 kroner pr. måned.

Familiens fordele

Med et Telmore Play abonnement får familien fri adgang til; Musik, HBO, TV2 Play, Mofibo, Cmore og otte andre nyheds- og underholdningstjenester. Fordelen med Telmore Play er, at tjenesterne kan nydes på mobil, tablet, pc og smart-tv. Er man en familie, så kan familiemedlemmerne frit deles om alle tjenesterne og med det store udvalg, er der masser af underholdning til både store og små… Hvis Telmore Play er attraktivt, så kan familien med fordel supplere Telmore Play abonnementet med rene abonnementer på Tale, Data og SMS/mms, som er betydelig billigere.

Se aktuelle priser og tilbud ved Telmore

 

Telmore Play anbefales fordi:

“En familie som finder to ud af 13 underholdningstjenester i Telmore Play relevante, betaler reelt kun 41 kroner for selve mobilabonnementet med 4 timers Tale, 5 GB & Fri SMS/mms. På den måde er Telmore Play det absolut billigste mobilabonnement på markedet lige nu”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Samlet årlig værdi/besparelse med Telmore Play er skønsmæssigt 700 kroner pr måned (8.400 kroner pr år).

Forudsætter at familien har behov for underholdningen i abonnementet og ellers ville betale markedspris for underholdningstjenesterne direkte ved tjenesteleverandøren. Hvis familien udelukkende er interesseret i at samle sig i et mobilselskab med bedste pris på mobilforbrug og telefoner, så anbefaler vi, at man ser nærmere på – Spar penge i hverdagen med; OisterCall me og CBB.

Se også: Vi har testet Telmore Play

 

Mobilselskabet 3 – Her sparer du 8.000 kroner

  • Fri Tale, 2 GB & Fri SMS/mms + Gratis Roaming & DataDeling.
  • Pris: 130 kroner pr. måned.

Familiens fordele

Mobilselskabet 3´s hjemmeside kan virke lidt snørklet at hitte rundt i, men fordelene er helt klart værd at bruge lidt tid på at finde. I sær hvis du er en familie som ofte er på rejsefod og som ellers er en prisbevidst familie når man er hjemme og ønsker at spare penge i hverdagen. For 130 kroner om måneden kan familien tegne ét mobilabonnement med gratis roaming af Tale, Data og SMS i 24 lande (3LikeHome) og deling af Data (3DataDeling).

Fordelen med at tegne dette abonnement er, at man så herefter kan tegne X-antal abonnementer med 10 timers Tale, 10 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned – En familie får således adgang til gratis roaming og kan hertil frit dele data-mængden i alle abonnementerne mellem sig.

Mobilselskabet 3 er hertil meget stærke på mobiltelefoner og giver store rabatter ved køb af mobiler; Jo større familie, des større vil besparelsen på fremtidige telefoner også blive.

Se aktuelle priser og tilbud ved 3

 

Mobilselskabet anbefales fordi:

“Ved Mobilselskabet 3 kan familien samle sig om gratis roaming af Tale, Data og SMS/mms, og frit dele mobildata mellem familiens abonnementer. Det giver store besparelser på mobildata. Stærke priser på mobiltelefoner gør, at 3 også er attraktivt på den lange bane”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Samlet årlig værdi/besparelse ved Mobilselskabet 3 er skønsmæssigt sat til ca. 8.000 kroner

Forudsætter at familien kan se besparelsen på roaming og fordelen ved deling af mobildata. Yderligere at familien relativt ofte anskaffer sig nye telefoner (En familie på fire køber 2 nye telefoner årligt). Hvis familien udelukkende er interesseret i at samle sig i et mobilselskab med bedste pris på mobilforbrug og telefoner, så anbefaler vi, at man også ser nærmere på – Spare penge i hverdagen med; OisterCall me og CBB.

 

Om besparelserne

Værdien af fordele og mulige besparelser er beregnet ud fra hvad fordelene og tjenesterne ellers koster, hvis man skulle købe dem enkeltvis ved udbyderen. F.eks koster musik på mobilen typisk 99 kroner pr. måned (WIMP; Stotify, Tidal m.m), HBO, TV2 Play, og Cmore koster mellem 79 til 99 kroner pr. måned og One Drive + Office 365 koster ved Microsoft årligt 799 kroner.

Tager man også et tit på omkostningerne ved roaming af Tale, Data og SMS/mms, så er prislejet ved markedspriserne mange hundrede procent dyrere end tilsvarende forbrug i Danmark. Af disse årsager er værdierne og besparelserne ved de anbefalede mobilselskaber angivet som vist ovenfor.

Hertil er der taget hensyn til de anbefalede teleselskabers priser på selve mobilforbruget og nye telefoner – Telenor, Telmore og Mobilselskabet 3 er derfor blandt de absolut billigste alternativer, som vi kan anbefale danske familier at se nærmere på.

Hvis familien udelukkende er interesseret i at samle sig i et mobilselskab med bedste pris på mobilforbrug og telefoner, så anbefaler vi, at man også ser nærmere på; OisterCall me og CBB.

 

 

Se også: Få det bedste tilbud på mobilabonnement, bredbånd, tv og telefoner – Lad teleselskaberne konkurrere om det bedste tilbud!

 

 

 

 

Historien er ikke slut

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. 23/9/2015 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel med tematikken Sådan sparer du penge på Sony Xperia Z3+ – Historien bringes videre her. Få også seneste nyt i sagen her..