Gode tilbud og rabatter på mobiltelefoner hos YouSee – se priser

Opretter du dig som mobilkunde hos YouSee, kan du får rigtig store rabatter på telefoner - se bedste tilbud og priser på mobiltelefoner hos YouSee.

Gode tilbud og rabatter på mobiltelefoner hos YouSee – se priser

YouSee er ikke landet billigste selskab at købe abonnementer hos, men det er muligt at gøre det rigtig godt køb på en ny mobil med abonnement, da de ofte har gode mobilrabatter på en række gode telefoner. Tilbud  og rabatter på mobiltelefoner hos YouSee.

YouSee har ikke som ambition at have de absolut laveste priser på mobilabonnementer, men til gengæld tilbyder de andre attraktive ting som roaming og musiktjeneste inkluderet i alle mobilabonnementer samt rigtig gode tilbud på mobiltelefoner med mobilrabat. Derfor kan du samlet set sagtens ende med at gøre et rigtig godt køb ved at købe ny mobiltelefon hos YouSee samtidig med, at du også bliver mobilkunde.

Her er de bedste tilbud og største rabatter på mobiltelefoner lige nu hos YouSee.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner hos YouSee

Bedste tilbud på mobiltelefoner hos YouSee

#1 Huawei Mate 10 Lite
Bedste pris fra: 2.992 kroner (mobilrabat på 1.000 kroner) med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + fri roaming i EU og musiktjenesten YouSee Musik.
Se tilbuddet her

 

#2 Samsung Galaxy S8
Bedste pris fra: 6.094 kroner (mobilrabat på 1.398 kroner) med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + fri roaming i EU og musiktjenesten YouSee Musik.
Se tilbuddet her

 

#3 Sony Xperia XZ1 Compact
Bedste pris fra: 4.654 kroner (mobilrabat på 1.338 kroner) med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + fri roaming i EU og musiktjenesten YouSee Musik.
Se tilbuddet her

 

#4 Motorola Moto X4
Bedste pris fra: 3.214 kroner (mobilrabat på 1.078 kroner) med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + fri roaming i EU og musiktjenesten YouSee Musik.
Se tilbuddet her

 

#5 Huawei P9
Bedste pris fra: 3.292 kroner (mobilrabat på 2.000 kroner) med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + fri roaming i EU og musiktjenesten YouSee Musik.
Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos YouSee

 

For og imod køb af mobiltelefon hos YouSee

TDC har gennem de sidste to år haft det bedste netværk i følge test fra Teknologisk Institut, både til tale og data. Derfor bør man få den bedst mulige mobildækning i Danmark ved at vælge YouSee, der benytter TDC’ netværk. Derudover får man roaming inkluderet i 36 lande i Europa, YouSee Musik følger gratis med, der er mulighed for Wifi-opkald, hvis ens mobil tillader det og man kan også benytte et datadelingssimkort, der kan sættes i for eksempel en tablet.

Abonnerer du på YouSee tv eller bredbånd, kan du få gratis adgang til en række underholdningstjenester.

Ifølge brugernes anmeldelser af YouSee på teleprisguide.dk, kan der ind i mellem være bøvl med kundeservice. Ønsker man at skifte til et billigt abonnement kun med fokus på tale og data, så kan man ikke få det hos YouSee – der billigste mobilabonnement starter ved 149 kroner om måneden.

Se også: Teleselskaber med mobilrabat på mobiltelefoner

 

Bedste tilbud på mobiltelefoner hos YouSee, december 2017

Guiden med priser på de bedste tilbud og mobilrabatter på mobiltelefoner med abonnement hos YouSee er fra december 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på telepristjek.dk. På listen over de bedste tilbud finder vi mobiltelefoner fra Sony, Motorola, Huawei og Samsung.

Det bedste tilbud i guiden herover har en samlet pris på 2.992 kroner, mens tilbuddet til den højeste pris står i 6.094 kroner, en prisforskel på over 3.000 kroner.

Se også: De bedste tilbud på mobiltelefoner