5 gode tilbud hos teleselskaberne: Mobilabonnement og mobiltelefon

Måneden er ved at lakke mod enden og det er godt at have overblik over de bedste tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner - se de bedste tilbud hos teleselskaberne.

5 gode tilbud hos teleselskaberne: Mobilabonnement og mobiltelefon

De forskellige danske teleselskaber kører løbende med gode tilbud på forskellige produkter og tjenester. Vi har støvsuget selskabernes hjemmeside for gode aktuelle tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner.

Der er næsten altid tilbud på særligt mobiltelefoner hos de danske teleselskaber, men også mobilabonnementer kan det køre tilbud på særligt hos lavprisselskaberne. Tilbuddene med de største besparelser er dog typisk på mobiltelefoner.

Herunder kan du se guide til gode tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner hos de danske teleselskaber, så du er klar til at slå til, når lønnen tikker ind på kontoen om få dage.

 

To gode tilbud på mobilabonnementer

Oister – tilbud på mobilabonnement
Oister har et på mobilabonnement med 30 timers tale og 30 GB data til 99 kroner om måneden – tilbuddet inkluderer 4 GB data samt fri tale og sms/mms til brug i EU.

Oister bruger teleselskabet 3s netværk.

Se tilbuddet hos Oister.

 

CBB Mobil – tilbud på mobilabonnement
CBB Mobil har et mobilabonnement med 10 timers tale og 50 GB data til 119 kroner om måneden – tilbuddet inkluderer 5 GB data samt fri tale og sms/mms til brug i EU.

CBB Mobil bruger Telenors netværk.

Se tilbuddet hos CBB Mobil.

 

Tre gode tilbud på mobiltelefoner

Call me – tilbud på mobiltelefon
Call me har Samsung Galaxy S9+ til 4.656 kroner med abonnement i én måned. Med i købet får man det true wireless headset Gear IconX til værdi af 1.499 kroner. Galaxy S9+ koster fra godt 5.000 kroner uden headset og abonnement, så der er mange penge at spare.

Call me bruger Telias netværk.

Se tilbuddet hos Call me.

 

YouSee – tilbud på mobiltelefon
YouSee har lige nu den udmærkede Huawei P Smart til 1 krone (uden abonnement har P Smart en pris fra cirka 1.400 kroner), når man samtidig tegner abonnement med fri tale og 15 GB data samt 10 GB data i EU til 199 kroner om måneden. Mindsteprisen er 1.198 kroner for hele pakken.

YouSee bruger TDC’s netværk

Se tilbuddet hos YouSee.

 

Teleselskabet 3 – tilbud på mobiltelefon
Teleselskabet 3 har lige nu iPhone 8 plus mobilabonnement med fri tale og 7 GB data plus 7 GB data til brug i udlandet til samlet 5.220 kroner. iPhone 8 koster normalt fra knap 5.000 kroner uden abonnement.

3 bruger sig eget netværk

Se tilbuddet hos 3.

 

Tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner hos teleselskaberne, oktober 2018

Guiden til fem gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer er fra oktober 2018. I guiden finder vi tilbud på abonnementer fra CBB Mobil og Oister, mens vi finder tilbud på mobiltelefonerne Samsung Galaxy S9+, Huawei P Smart og iPhone 8 Plus hos henholdvis Call me, YouSee og 3.

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med gode tilbud og priser på mobilabonnementer og mobiltelefoner, så husk at besøge vores site jævnligt, så du ikke går glip af et godt tilbud – der kan være mange penge at spare på særligt mobiltelefoner.

Se også: Tilbud hos teleselskaberne