Sådan sammensætter du familiens mobilabonnementer

Der er mange at strikke familiens mobilabonnementer sammen på - vi giver her vores bud på de bedste mobilabonnementer til familien.

Sådan sammensætter du familiens mobilabonnementer

Mange familier har sikkert mobilabonnementer ved forskellige teleselskaber. Det kan der være forskellige grunde til. Der kan dog være store fordele ved at tænke lidt over, hvordan man strikker familiens mobilabonnementer sammen. Vi giver her vores bud på, hvordan du gør det mest optimalt.

Mange familier abonnerer på i hvert fald to-tre streamingtjenester og det kan faktisk være en rigtig god idé at tænke det med ind, når man skal sætte familiens mobilabonnementer sammen.

Mobilabonnement med tjenester og internet til hele familien

Musik, fim og serier er noget, der er virkelig meget udbredt i Danmark og det hører til sjældenhederne at støde på en familie, der ikke betaler for en streamingtjeneste til både musik og video. Der er reelt kun et teleselskab, der tilbyder mobilabonnementer med mange forskellige tjenester inkluderet og det er Telmore. De har tjenester som Netflix, HBO, Viaplay, TV Play, BookMate og Telmore Musik. De dækker med andre ord hele paletten af tjenester, man har brug for: Musik, serier, film, tv-programmer, bøger og lydbøger.

Telmores abonnement med fleste tjenester inkluderet koster 399 kroner. Det er det dyreste mobilabonnement i Danmark. Det inkluderer dog også Netflix, HBO, Viaplay, TV Play, BookMate og Telmore Musik. Det er tjenester, der kan benyttes på flere forskellige enheder og er altså aktuelle for alle i familien. Derudover får man fri tale og data på 5G samt 44 GB data til brug i udlandet. Oven i kan man tilkøbe et datadelingskort for 29 kroner om måneden, som kan sættes i en anden enhed en 4G-router (datadelingskort giver adgang til 4G, ikke 5G). På den måde får man ekstremt billigt internet til hele huset.

Resten af familien behøver til gengæld ikke et dyrt abonnement. De kan nøjes med et abonnement hos et ægte lavprisselskab og få dækket deres behov for tale og data til en lav prisDu kan læse mere om Telmore Play her.

Se også: Mobiltelefoner til hele familien

De billigste mobilabonnementer – eller samlerabat

Hvis man ikke er interesseret i tjenester inkluderet i et mobilabonnement, så er det naturligvis også muligt at plukke fra de forskellige mobilabonnementer og finde det, der passer bedst til hvert enkelt i familien. Sammenlign priser på de billigste mobilabonnementer.

Man kan også overveje de samlerabatter, som teleselskaberne tilbyder. For eksempel tilbyder Telenor, YouSee, Telia og 3 samlerabat, hvis man opretter mere end et abonnement på samme tid. For eksempel koster mobilabonnementer med fri tale og fri data 249 kroner. Vælger man to, koster nummer to abonnement 199 kroner. Det samme gør nummer 3, 4 og 5. Telenor tilbyder også 50 kroners rabat på nogle af selskabets billigere abonnementer.

Lignende samlerabatter får man som sagt også hos Telia, 3 og YouSee. Du kan læse mere om deres samlerabatter på linkene herunder:

Samlerabat på mobilabonnementer hos Telenor  

Samlerabat på mobilabonnementer hos YouSee

Samlerabat på mobilabonnementer hos 3

Samlerabat på mobilabonnementer hos Telia

Se også: Mobilabonnementer til familier

Flere nyheder om temaet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 8/2/2021 fik historien nyt liv med en artikel med tematikken 5G-mobilabonnementer hos Telia og Telenor – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.