Fri tale og data i udlandet – tag mobilen med på rejsen

Skal du kunne bruge din mobil på rejsen til udlandet, skal den have roaming inkluderet Se muligheder og priser hos dit teleselskab.

Fri tale og data i udlandet – tag mobilen med på rejsen

Praktisk talt alle teleselskaber tilbyder mobilabonnementer med roaming inkluderet – det vil sige, at man kan tale og gå på nettet med mobilen i udlandet via ens mobilabonnement uden det koster ekstra. Fri tale og data i udlandet – tag mobilen med på rejsen.

Man er slet ikke helt galt afmarcheret, hvis man overvejer at bestille sommerferie i udlandet – eller måske allerede har gjort det. I hvert fald begynder der at blive åbnet mere op rundt om i verden efter et langt trist år i COVID-19s tegn. Skal du til udlandet, så er det en rigtig god idé at være helt klar på mobilfronten, så du kan bruge din mobil, som var du i Danmark – næsten i hvert fald.

Vi guider herunder til roaming-mulighederne og priserne på abonnementer, der kan bruges i udlandet, hos de mest populære teleselskaber.

Fri tale og data i udlandet

#1 CBB Mobil

CBB har tre abonnementer, der kun kan bruges i Danmark, men de har også flere der kan bruges i udlandet. Prisen starter fra 99 kroner om måneden og man kan få fra 8-13 GB data til brug i EU.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

dukaTale tilbyder fri roaming i alle sine abonnementer i EU. Og med fri mener vi FRI. Man kan nemlig ikke blot tale alt det man vil – man kan også gå på nettet med mobilen alt det man vil inden for abonnementets rammer. Det vil sige, at man kan bruge al den data, der er i abonnementet, i EU også, ikke kun i Danmark.

dukaTale tilbyder abonnementer med data fra 5 til 50 GB fra 59 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister tilbyder roaming i alle selskabets mobilpakker. De tilbyder mobilabonnmenter med data-roaming fra 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentel giver også mulighed for at kunne bruge deres abonnementer på rejsen til udlandet. De har priser fra 48 kroner om måneden og antallet af GB data, der kan bruges i udlandet starter fra 2 GB og går op til 10 GB om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Når det gælder roaming, får man også det i alle mobilabonnementer hos Eesy. Eesy har priser fra 99 kroner og den mindste mængde data, man får til brug i EU er 10 GB data og man kan få op til 20 GB.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 tilbyder roaming i flest lande, nemlig hele 72 lande. Det dækker over EU samt en lang række af de mest populære rejsedestinationer verden over. De har også et par abonnementer kun til brug i Danmark. Skal man have abonnement med roaming inkluderet, koster det fra 140 kroner om måneden og man får 20 eller 25 GB data, der kan bruges i disse 72 lande.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

YouSee giver deres kunder mulighed for at bruge tale og data i hele EU samt en række øvrige lande – 48 lande i alt. Det gælder dog ikke selskabets billigste abonnement til 69 kroner, det kan bruges i 36 lande i EU. Priserne starter fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet som YouSee kunde.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

Som Telenor-kunde kan du få fra 10 til 20 GB data om måneden, der kan bruges i EU og en række andre lande – hele 55 lande er med i Telenors roaming-aftale. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore
Telmore er det teleselskab i Danmark, der tilbyder mest data til brug i udlandet / EU. Man kan få fra 13 GB data til hele 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#9 OK Mobil

OK Mobil har roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug på rejsen til udlandet om måneden. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#11 Telia

Telia har et abonnement rettet mod børn med 3 GB data til brug i EU. Derudover har de en række andre udlandsabonnementer, hvor af de to kan bruges i EU, Tyrkiet, USA og Thailand. Telias abonnementer starter fra 79 kroner om måneden og inkluderer fra 3 til 22 GB data om måneden til brug i udlandet.

Ingen aftale om trafik

#12 Call Me

Call me har roaming-abonnementer med 10 eller 15 GB data til brug i udlandet. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoni