Fri tale og 10, 20 eller 50 GB data i DK og EU fra 49,5 kroner om måneden

5 timers tale og 5 GB data til 29,5 kroner eller fri tale og 20 GB data til 74,5 kroner? DukaTale tilbyder lige nu 50 procent rabat på alle sine mobilabonnementer.

Fri tale og 10, 20 eller 50 GB data i DK og EU fra 49,5 kroner om måneden

dukaTale viser sig ind i mellem som et af de mest prisaggressive teleselskaber på det danske telemarked. Og nu viser de igen tænder med 50 procent rabat på alle deres mobilabonnementer de første to måneder.

Det betyder, at man kan få et abonnement hos dukaTale fra 29,5 kroner. Herunder kan du se de mobilabonnementer, dukaTale har, samt den pris du skal betale de første to måneder.

 

DukaTale mobilabonnementer med 50 procent rabat

5 timers tale, 5 GB data, fri sms/mms

Pris: 59 kroner / md – de første to måneder er prisen 29,5 kroner / md

Fri tale, 10 GB data, fri sms/mms
Pris: 99 kroner / md – de første to måneder er prisen 49,5 kroner / md

Fri  tale, 20 GB data, fri sms/mms
Pris: 99 kroner / md – de første to måneder er prisen 59,5 kroner / md

Fri  tale, 50 GB data, fri sms/mms
Pris: 149 kroner / md – de første to måneder er prisen 74,5 kroner / md

Alle dukaTales mobilabonnementer giver mulighed for at bruge al den inkluderede tale, sms og data i både Danmark og EU. Der er ingen oprettelsesgebyr eller binding på selskabets mobilabonnementer.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale 

Du kan skifte selskab efter to måneder

Hvis du bliver fristet af dukaTales tilbud, men er bekymret for selskabets service og dækning, så kan du hurtigt og uden omkostninger skifte til et nyt teleselskab. dukaTale har hverken oprettelsesgebyr eller binding. Man betaler for en måned af gangen, så man kan komme hurtigt ud af forholdet.

En fordel ved selskabets mobilabonnementer er, at man kan bruge alt indholdet inkluderet i mobilabonnementerne i Danmark og EU. Der er ikke begrænsning på den mængde data, man kan benytte i EU.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobilpakker

 

Ulemper ved dukaTale

dukaTale har kun meget begrænset udvalg af mobiltelefoner i shoppen og de tilbyder heller ikke mobilabonnementer med tjenester musik eller tv-serier. Du skal ikke vælge at blive abonnent hos selskabet, hvis de har dårlig dækning der, hvor du har mest behov for at bruge mobilen.

Se også: Guide til de billigste mobilabonnementer