Bedste mobilpakker på Telias mobilnet

Du finder både ultra billige og meget dyre mobilpakker hos de teleselskaber, der benytter Telias netværk. Guide til bedste mobilabonnementer på Telias mobilnet.

Bedste mobilpakker på Telias mobilnet

Der er et meget bredt spænd på pris og indhold, hvis man kigger på mobilpakker hos de teleselskaber, der benytter Telias mobilnet – guide til de bedste mobilabonnementer på Telias mobilnet.

Telia er ikke blege for at leje sit mobilnet ud til de såkaldte MVNO’er, altså teleselskaber uden eget mobilnet, som for eksempel Oister, CBB Mobil, Greentel og Telmore. Samtidig er der et utrolig smidigt spænd mellem de billigste og dyreste mobilabonnementer på Telias mobilnet. Man kan finde de super billige abonnementer til under 50 kroner med begrænset indhold og de meget dyre abonnementer med ubegrænset indhold.

Herunder kan du se oversigt til nogle af de bedste mobilabonnementer på Telias mobilnet.

Se også: Bedste mobilabonnementer på Telias mobilnet

 

Bedste mobilabonnement på Telias mobilnet

#1 DukaTale
5 timers taletid, 5 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 59 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 5 GB data til brug i EU, Norge, Island og Færøerne

 

#2 Greentel
2 timers taletid, 15 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 79 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 5 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat.

 

#3 Call me
10 timers taletid, 40 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 99 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Ingen aftale om trafik

Kommentar: Call mes mobilabonnement kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 7 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat

 

#4 DukaTale
Fri taletid, 50 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 149 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 50 GB data til brug i EU, Norge, Island og Færøerne

 

#5 Telia
Fri taletid, fri data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 249 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Ingen aftale om trafik

Kommentar: Inkluderer 16 GB til brug i EU samt frit forbrug af tale, sms og mms i Norden og Baltikum. Fri data svarer til 1.000 GB om måneden. Med dette abonnement er det også muligt at tilkøbe tjenester som Spotify, HBO og Storytel til med rabat.

 

Bedste mobilabonnement på Telias mobilnet, januar  2020

Guiden til de bedste mobilabonnementer på Telias mobilnet er fra januar 2020. Rangering er efter pris og priserne er fundet på teleprisguide.dk. Teleselskaberne på listen er Greentel, Telia, DukaMobil og Call me, der alle bruger Telias mobilnet.

Det dyreste abonnement i guiden koster 249 kroner om måneden, mens det billigste koster 59 kroner om måneden. Det svarer til en besparelse på over 2.200 kroner om året, hvis man vælger det billigste mobilabonnement frem for det dyreste i guiden.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker

Efterfølgende nyt i sagen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. d. 14/1/2020 dykkede vi igen ned i emnet med et indlæg omkring Snak løs: Mobilpakker med fri tale – Du kan læse den her. Se også de seneste nyheder om emnet her.