Fordele ved Greentel: Hele familien kan dele ét abonnement

Greentel fokuserer særligt på familier med mobilabonnementer, der kan deles mellem op til fem familiemedlemmer, så man er sikker på at få fuldt udbytte af ens mobilpakke - her er 5 fordele ved Greentel.

Fordele ved Greentel: Hele familien kan dele ét abonnement

Greentel satser først og fremmest på at gøre sine hoser grønne over for familier, men de har også mobilabonnementer til dem, der bare gerne vil have et meget basalt mobilabonnement, fordi de har et simpelt behov og de har også særlige simkort til dem, der har allerede nu har taget hul på alle Internet of things-glæderne.

Her i vores serie om de danske teleselskaber, hvor vi guider til fordele hos de danske teleselskaber, ser vi nærmere på 5 gode fordele hos Greentel.

Se også: Sammenlign priser hos Greentel

Fordele ved Greeltel

Herunder finder du fem ting, som vi mener er værd at nævne som gode fordele ved Greentel.

1. Èt mobilabonnement til hele familien

Greentel tilbyder to mobilabonnementer særligt henvendt til familier. Op til fem familiemedlemmer kan dele ét mobilabonnement – og man behøver ikke bo i samme husstand for at udnytte muligheden.

Forældrene kan bo ét sted, børnene ét andet sted og for den sags skyld kan også bedsteforældre, der bor et tredje sted, få glæde af tilbuddet.

De to pakker hedder Lille Familie med 35 timer, 30 GB data, 3.000 SMSer/mmser til 345 kroner om måneden og Stor Familie med 55 timer,  + 60 GB + 3000 SMS/mms til 445 kroner om måneden. Samtidig får man også kun ét login til hele familien.

Se også: Bedste mobilabonnementer til familier

2. Billig basispakke

Er du typen, der foretrækker at betale præcis for det forbrug, du har, så tilbyder Greentel Basic-mobilpakken. Minutprisen er her 48 øre, sms’er koster 8 øre stykket, mms’er 2 kroner stykket og 1 MB koster 1 krone.

Denne type mobilabonnement kan være aktuel for dig, der normalt køber taletidskort. Der er dog et minimumsbeløb på 29 kroner om måneden.

Se også: Billige mobilabonnementer

3. Ingen binding

Mange teleselskaber kører med seks måneders binding – Greentel binder kun kunderne i én måned. På den måde kan man let slippe ud af selskabet, hvis ens forbrug pludselig ændrer sig markant eller man flytter og oplever dårlig dækning med Greentel det nye sted.

Se også: Teleselskaber med gratis oprettelse

 

4. Internet of Things

Greentel tilbyder simkort til vores opkoblede verden. For eksempel et simkort kun til sms’er eller data – aktuelt til udstyr, der skal sende informationer over nettet til skyen eller ens mobil – for eksempel opkoblede alarmer.

Se også: Teleselskaber med bedst netværk

 

5. God mobildækning

Greentel benytter sig af Telia/Telenors netværk og det betyder en rigtig god dækning og hurtige datahastigheder.

Se også: Guide til de bedste teleselskaber