oister

Monstertilbud på 30 timers tale og 30 GB data – 99 kroner om måneden!

Oister er allerede kommet i forårshumør med nye aggressive priser på selskabets mobilabonnementer. De tilbyder nu få et mobilabonnement med 30 timers tale og 30 GB data for kun 99 kroner om måneden, men selskabet har også opgraderet andre af selskabets mobilabonnementer og står nu med tre særdeles stærke mobilabonnementer.

 

Oister har bedste abonnement til under 100 kroner

Oister har altid haft fuld fokus på billige mobilabonnementer og er blandt de absolut billigste teleselskaber på markedet i dag. Nu lægger Oister så nyt pres på sine nærmeste konkurrenter med lave priser på mobilabonnementer med masser af indhold og har med sine tre nye mobilabonnementer tre af de bedste mobilabonnementer til under 100 kroner.

  • 10 timers tale og 10 GB data for 79 kroner
  • 20 timers tale og 20 GB data for 89 kroner
  • 30 timers tale og 30 GB data for 99 kroner

Se Oisters tilbud

Tidligere tilbød Oister fri tale og 15 GB data for 99 kroner om måneden. Da både 30 og 20 timers tale er det samme som fri tale for de fleste, så er det en god opjustering, Oister nu tilbyder.

 

Det får man også som Oister-kunde

Som kunde hos Oister får man også en god kundeservice med god online selvbetjening. Du binder dig også kun for én måned af gangen hos Oister, så du kan hurtigt og ikke mindst billigt komme ud af dit Oister-abonnement, hvis du får akut brug for det.

Som Oister-kunde får du adgang til selskabets Oister+, en fordelsklub med rabatter på mange hverdagsting – blandt andet tøj, sko, møbler, fjernsyn og fitness.

Se også: Sammenlign priser hos Oister