Danskernes foretrukne og mest populære mobilabonnementer

Der findes et utal af mobilabonnementer på markedet. Vil du vælge sikkert, så er her de mest populære og foretrukne abonnementer på markedet nu.

Danskernes foretrukne og mest populære mobilabonnementer

Det er sjældent særligt sindsoprivende af kigge på et nyt mobilabonnement, men til gengæld kan de betale sig. Der findes dog et utal af udbydere og mobilabonnementer, så hvor skal man starte? Du kan starte lige her, med de mest populære og foretrukne mobilabonnementer, på markedet lige nu.

Det kan være svært at finde rundt i et overfyldt marked med mobilabonnementer, hvis teleselskaberne ganske ofte laver om på indholdet. Hvor skal man starte og hvornår skal man slå til? Først og fremmest, så er der næsten altid billige og gode mobilabonnementer at få, man skal bare vide hvor. Og det er netop her vi kan hjælpe. Vi oplyser nemlig hele tiden om de bedste mobilabonnementer på markedet, hvor du får mest for dine penge.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Vælg det rigtige mobilabonnement til dig

Inden du kaster dig over det første og billigste abonnement, så husk at vælge et, der matcher dit behov. Vælger du et mobilabonnement med for lidt taletid eller data, så kan du ende med at løbe tør halvvejs gennem måneden. Og vælger du omvendt et mobilabonnement med for meget indhold, så betaler du sikkert overpris. Så inden du køber nyt abonnement, så tjek dit nuværende forbrug.

Dernærst skal du være opmærksom på dækningen. Bor du et sted, hvor der kan være mobilhuller eller andre forhindringer, så husk at vælge en udbyder med den bedste mobildækning. Det finder du let her, hvor du kan søge på postnummer:

For selvom teleselskabets eget dækningskort lyser grønt, så kan der altså være steder, hvor signalet ikke slipper godt nok i gennem.

De mest populære og foretrukne mobilabonnementer

Herunder finder du de mest søgte og populære mobilabonnementer, ud ad 157 forskellige på markedet fra 28 selskaber.

#1 DukaTale
5 timer og 5 GB data
Pris: 59 kroner per måned

Se aktuelle priser hos DukaTale

#2 OK Mobil
8 timer og 8 GB data
Pris: 88 kroner per måned

Se aktuelle priser hos OK Mobil

#3 Eesy
Fri tale og 60 GB data
Pris: 139 kroner om måneden

Se aktuelle priser hos Eesy

#4 Teleselskabet 3
Fri tale og 24 GB data
Pris: 100 kroner per måned

Se aktuelle priser hos 3

#5 Eesy
Fri tale og 40 GB data
Pris: 119 kroner per måned

Se aktuelle priser hos Eesy

Top 20 foretrukne og mest populære mobilabonnementer

Ovenstående mobilabonnementer er de fem mest foretrukne og mest populære mobilabonnementer blandt danskerne. Passer dit mobilbrug ikke til ovenstående abonnementer, så er der heldigvis mange flere at finde på vores top 20-liste over de mest foretrukne mobilabonnementer. Her kan du også se hvilke teleselskaber og mobilabonnementer vi anbefaler og står inde for.

Se også: Guides til mobiltelefoni