Første mobiltelefon til børn – guide til 5 gode telefoner

Hvilken mobil skal man vælge, hvis man skal væge den første mobil til ens barn? Se guide til fem gode og billige mobiltelefoner til børn.

Første mobiltelefon til børn – guide til 5 gode telefoner

Er du på jagt efter en god mobil til dit barn, der skal have sin første mobil, så er der efterhånden mange rigtig gode telefoner, der samtidig er billige. Guide til gode mobiltelefoner til børn.

Herunder kan du se guide til fem rigtig gode mobiltelefoner, der egner sig godt som første mobil til børn. Telefoner til børn skal først og fremmest være billige, da de trods alt er mere skødesløse i deres omgang med ting og sager end voksne. Samtidig har de heller ikke behov for alle de ypperste specifikationer, men på den anden side skal de også være til at bruge til de ting, børn nu engang vil bruge mobilen til, for eksempel YouTube og tage billeder.

 

Første mobil til børn – 5 af de bedste

#1 Huawei P Smart

Huawei P Smart har en skærm på 5,65 tommer med fuld HD-opløsning der egner sig godt til video, batteri på 3.000 mAh, okay hurtig brugerflade, den er fornuftig til spil og et dual kamera, der tager fine billeder.

Bedste pris:
Fra cirka 1.000 kroner. Tilbuddet inkluderer abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P Smart

 

#2 Motorola Moto G6 Play
Moto G6 Play har skærm på 5,7 tommer med HD-opløsning. Batteriet er kraftfuldt med 4.000 mAh og giver lang levetid, processoren er udmærket til almindeligt brug og kameraet er på 13 megapixel og tager hæderlige billeder.

Bedste pris:
Fra cirka 1.450 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Motorola G6 Play

 

#3 Sony Xperia L1
Xperia L1 har skærm på 5,5 tommer med HD-opløsning, brugerfladen er fin hurtig og kameraet er godt.

Bedste pris:
Fra cirka 1.600 kroner. Tilbuddet inkluderer abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Sony Xperia L1

 

#4 Xiaomi Redmi 6
Redmi 6 har skærm på 5,45 tommer med HD-opløsning, batteriet er på 3.000 mAh og rækker fint til et par dages brug og brugerfladen er okay hurtig til børn.

Bedste pris:
Fra cirka 1.300 kroner. Tilbuddet inkluderer abonnement i 1 måned.

Se aktuelle priser på Xiaomi Redmi 6

 

#5 Nokia 3310 3G
3310 3G er en meget simpel mobil som vi kender dem, fra den gang inden man selv fik børn. Det er ikke en smartphone og den kan ikke de samme ting, som de andre telefoner i guiden. Til gengæld har en batteritid på op mod 30 dage.

Bedste pris:
Fra cirka 900 kroner. Tilbuddet inkluderer abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Nokia 3310 3G

 

Er mobilstråling farligt for børn?

Når det gælder børn og risikoen for kræft på grund af mobilstråling, så skriver Kræftens Bekæmpelse, at sammenhængen mellem brugen af mobiltelefoni og risikoen for, at børn udvikler kræft i hjernen, er uafklaret. Et samarbejde mellem de nordiske lande og Schweiz, som analyserede og undersøgte brug af mobiltelefoner, fandt dog ikke, at der var en øget risiko for kræft i hjernen knyttet til forbruget af mobiltelefoner hos børn og unge. Undersøgelsen er den første undersøgelse på verdensplan, der undersøger denne problemstilling.

Ind til videre ser det altså ikke ud til, at vi skal bekymre os om øget kræftrisiko fra mobilstråling i følge Kræftens Bekæmpelse.

 

Første mobiltelefon til børn – guide til 5 gode, februar 2019

Guiden til første mobiltelefon til børn er fra februar 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og mobilkunden.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Samsung, Sony, Nokia og Motorola.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 900 kroner, mens den dyreste står i cirka 1.600 kroner. Der er altså cirka 700 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden. Den billigste telefon i guiden er dog en dumbphone, mens resten er smartphones.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer til børn

 

Videre nyt om mobiltelefoner

Fortællingen sluttede absolut ikke her. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 8/2/2019 gik vi et spadestik dybere og bragte sagen; De mest populære telefoner (februar 2019) – guide og priserKlik her for at åbne artiklen.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om mobiltelefoner finder du her. .