Find bedste mobilabonnement på Telenors netværk – priser og guide

Telenors netværk benyttes også af blandt andet CBB Mobil og OK Mobil og der er gode muligheder for at finde lige det mobilabonnement, der passer til ens behov.

Find bedste mobilabonnement på Telenors netværk – priser og guide

Oplever du, at Telenor har det bedste netværk, der hvor du opholder dig mest, så er det bare med at vælge et mobilabonnement på Telenors netværk – guide til de bedste mobilabonnementer på Telenors mobilnet.

Selvom Danmark er godt dækket ind, når det gælder mobildækning, så kan der stadigvæk være forskel på, hvordan de enkelte teleselskaber dækker lige netop der, hvor du bor eller hvor du har størst behov for at kunne bruge din mobil. Dækker Telenor godt, hvor du har behov for det, behøver du ikke nødvendigvis bruge et af Telenors mobilabonnementer – du kan også vælge at bruge et af de mobilabonnementer, der er hos andre teleselskaber, der benytter Telenors netværk.

Herunder kan du finde en oversigt til fem af de bedste mobilabonnementer, der til sammen dækker godt på både pris og indhold, på Telenors netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Top 5 bedste mobilabonnement på Telenors netværk

#1 Ok Mobil
7 timers taletid, 7 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i DK)
Pris: 77 kroner/md
Oprettelse: 1 Kr.
Se tilbud her

#2 CBB Mobil
10 timers taletid, 50 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 119 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#3 Ok Mobil
Fri tale, 60 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 149 kroner/md
Oprettelse: 1 Kr.
Se tilbud her

#4 CBB Mobil
40 timers taletid, 40 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU) + Tidal til musikstreaming
Pris: 159 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#5 Telenor
Fri tale, fri data, fri sms/mms (inkluderer roaming i 46 lande
Pris:300 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

 

Bedste mobilabonnement på Telenors netværk, marts 2019

Guiden til de bedste mobilabonnementer på Telenors netværk er fra marts 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem abonnementer i guiden er fra teleselskaber, som bruger Telenors netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 300 kroner om måneden, mens det billigste koster 77 kroner om måneden, hvilket giver en forskel på 223 kroner om måneden eller over 2.600 kroner om året. Der er dog stor forskel på indholdet i de forskellige abonnementer, så det er vigtigt, at du kender de behov for tale og data samt hvor du kan bruges abonnementet, inden du køber nyt abonnement.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer