Få fri tale og masser af data til 49 kroner i tre måneder

Lavpris mobilselskabet duka klar med nyt tilbud på et mobilabonnement, hvor man får fri tale og 100 GB data til kun 49 kroner i tre måneder. Se det her.

Få fri tale og masser af data til 49 kroner i tre måneder

Skal du have rigeligt med taletid og mobildata, men til den lavest mulige pris, er det værd at kigge nærmere på dukas seneste tilbud. Med det nye dukaTALE-mobilabonnement får man fri tale i og til EU, 100 GB data samt 20 GB data til brug i EU for kun 49 kroner de første tre måneder.

Se også: Find et billigere og bedre mobilabonnement

Tilbud på fri tale og stor datapakke

Med prisstigninger på mobilabonnementer hos de fleste teleselskaber, er det værd at kigge sig omkring efter nye gode tilbud. I denne omgang er det lavprisselskabet duka, der er klar til et nyt dukaTALE-mobilabonnement. I den forbindelse er der også et introduktionstilbud, der ser ganske fristende ud. Lad os tage et kig på det her.

Mobilabonnementet fra duka kommer med fri tale (både til og fra EU-lande), hele 100 GB data samt 20 GB EU-data. Der er altså tale om et mobilabonnement, der har rigeligt med både det ene og det andet. Er du storforbruger at både tale og data, ser det nok fristende ud.

Normalt koster dette mobilabonnement 119 kroner per måned (hvilket faktisk er en rigtig skarp pris), men er de første tre måneder på tilbud. Det betyder, at regner man et abonnement på det nu, får man de første tre måneder til kun 49 kroner per måned.

Se det aktuelle tilbud hos duka her

Der er ingen binding på mobilabonnement, så man kan bruge det i de tre måneder og hoppe videre, eller man kan blive hos duka.

Andre gode tilbud på mobilabonnementer?

Der er lige nu masser af gode tilbud på mobilabonnementer, som du kan tage et kig på. Hos Telenor er der tilbud på mobilabonnementer med Tidal Family, hos Oister er der tilbud på mobilabonnement med ViaPlay, Telmore giver rabat på Sonos-højtaler med et mobilabonnement og Call Me har et mobilabonnement med 500 GB data til nedsat pris.

Sammenlign flere priser på mobilabonnementer her.