Få rabat på et mobilabonnement med ViaPlay

Du kan lige nu få rabat i tre måneder på et mobilabonnement med fri tale, 65 GB data og inkluderet streamingtjenesten ViaPlay. Se tilbuddet fra Oister.

Få rabat på et mobilabonnement med ViaPlay

Kunne du blive fristet af et billigt mobilabonnement med streaming, er seneste tilbud fra Oister bestemt værd at tage et nærmere kig på. Her kan man nemlig få et mobilabonnement med fri tale, masser af data samt ViaPlay til halv pris i tre måneder.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

Billigt mobilabonnement med ViaPlay

De fleste af os har brug for både mobilabonnement og streamingtjenester. Hvis man kan kombinere disse to ting i et godt tilbud, er det bestemt værd at overveje. Og det er netop hvad man finder hos Oister netop nu, hvor der i en periode er nedsat pris på et mobilabonnement de første tre måneder. Lad os tage et nærmere kig på tilbuddet.

I mobilabonnementet fra Oister får man fri tale samt en stor datapakke på 65 GB – langt mere end den gennemsnitlige mobilbruger bruger. Her er også 22 GB data i EU. Oveni hatten får man ViaPlay-streaming, hvor der er tale om abonnementet “Viaplay Film & Serier”, der normalt koster 129 kroner per måned.

Mobilabonnementet koster normalt 179 kroner per måned, men i de første tre måneder betaler man kun halv pris, altså 89 kroner per måde. Der er ingen binding på abonnementet, så man kan skifte når tilbuddet udløber eller når man har lyst.

Man kan også vælge at opgradere til fri tale, 110 GB data samt ViaPlay og Deezer-musikstreaming, som koster 249 kroner per måned, men er på tilbud til 149 kroner. Det er dog kun den første måned, at man betaler den billige pris.

Se aktuelle tilbud fra Oister her

Er det et godt tilbud?

Er ovenstående tilbud i tre måneder på fri tale, 65 GB data og ViaPlay til 89 kroner per måned et godt tilbud? Ja, det må det siges at være.

Som sagt koster Viaplay Film & Serier-abonnementet i sig selv 129 kroner per måned, hvilket overstiger den månedlige pris for både streamingtjeneste og mobilabonnement de første tre måneder med 40 kroner. Så her siger det sig selv, at det godt kan betale sig.

Men hvad så, når tilbuddet udløber, når man skal betale 179 kroner per måned? Her betaler man altså 50 kroner per måned for fri tale, 65 GB og 22 GB EU-data, hvilket også er en rigtig god pris. Normalt koster et abonnement som dette mellem 99 og 119 kroner per måned. Så også her er Oister god for en skarp pris.

Det hele giver selvfølgelig kun mening, hvis du benytter dig af streamingtjenesten ViaPlay.

Se også: Guides til dit næste mobilabonnement