Få en gratis Samsung-tablet ved køb af fri data-abonnement

Ved at købe et mobilabonnement med fri tale, fri data og 5G kan du lige nu få en gratis Samsung Galaxy Tab A7 Lite med i købet kvit og frit.

Få en gratis Samsung-tablet ved køb af fri data-abonnement

Vil du forkæle dig med en gave til en værdi af 1.000 kroner? Så skal du slå til lige nu og købe et mobilabonnement med fri tale, fri data og 5G for kun 179 kroner per måned.

Det er lavprisselskabet OiSTER, som lige nu har det rigtigt gode tilbud. Alt du skal gøre for at benytte dig af tilbuddet er at besøge denne side. Her kan du bestille abonnementet bestående af fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G for 179 kroner per måned inklusive Samsung Galaxy Tab A7 Lite til 0 kroner.

Gå til tilbuddet hos OiSTER

Samsung Galaxy Tab A7 Lite: Specifikationer

  • Dimensioner: 212,5 x 124,7 x 8 mm
  • Skærm: 8,7″ TFT, 800 x 1.340 pixels
  • Processor: Mediatek MT8768T Helio P22T
  • RAM og lagerplads: 3 GB RAM og 32 GB lagerplads (eMMC 5.1)
  • Kamera: 8 megapixel bagkamera med autofokus og 2 megapixel selfiekamera
  • Netværk: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (Wi-Fi 5), Bluetooth 5.0
  • Batteri: 5.100 mAh
  • Software: Android 11 (kan opgraderes til Android 12)

Kan det svare sig? Ja, i den grad

OiSTER har normalt gratis oprettelse og ingen binding, men i forbindelse med købet af abonnementet, hvor den gratis tablet medfølger, skal du betale 99 kroner i oprettelse. Man binder sig også til mobilabonnementet i seks måneder. Det giver altså en samlet mindstepris på 1.173 kroner. Men skulle du selv indkøbe tabletten hos den billigste elektronikforhandler, ville tabletten alene koste dig 999 kroner.

Du betaler derfor reelt kun 174 kroner for seks måneders mobilabonnement med fri tale og fri data – eller hvad der svarer til 29 kroner per måned. Det kan naturligvis ikke findes billigere. OiSTER er, sammen med duka, i forvejen den billigste udbyder af netop fri tale og fri data-abonnement.

Uanset om du har et stort eller lille mobilforbrug, kan det altså sagtens betale sig at skifte til OiSTER for at få den gratis tablet med i købet. Har du et meget begrænset mobilforbrug, skal du dog huske at skifte til et mindre og billigere mobilabonnement inden bindingsperiodens udløb. Ellers betaler du unødvendigt dyrt for et mobilabonnement, som du ikke udnytter til fulde.

Forærer også gratis Samsung Galaxy Watch 4 væk

Samsung Galaxy Tab A7 Lite er en fin tablet til små børn, som ikke stiller de store krav til en tablet, og hvor det ikke gør alverden, at skærmen går i stykker efter et års tid. Men den er ingen direkte iPad-konkurrent – her skal man op i den bedre og dyrere Samsung Galaxy Tab S-serie.

OiSTER har heldigvis også et andet tilsvarende tilbud, som måske kan friste endnu mere. Ved køb af samme mobilabonnement med fri tale og fri data kan man nemlig også få et gratis Samsung Galaxy Watch 4 med 40 mm urkasse og Bluetooth. Dette ur har en værdi af 1.129 kroner.

Læs også: Køb mobilabonnement hos OiSTER og få et gratis Samsung Galaxy Watch 4