Køb mobilabonnement hos OiSTER og få et gratis Samsung Galaxy Watch 4

Få et Samsung-smartwatch til en værdi af 1.129 kroner, hvis du bestiller et mobilabonnement med fri tale og fri data hos OiSTER.

Køb mobilabonnement hos OiSTER og få et gratis Samsung Galaxy Watch 4

Teleselskaberne giver næsten hele tiden rabat på et eller flere mobilabonnementer. Andre gange kan man modtage gavekort på alt mellem 300 og 700 kroner for at flytte sit mobilnummer til et nyt teleselskab.

En sjælden gang kan man få et enten gratis eller meget billigt produkt med i købet, når man enten flytter sit telefonnummer til et nyt teleselskab eller blot køber et nyt mobilabonnement. Netop dette er tilfældet nu lavprisselskabet OiSTER.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Samsung Galaxy Watch 4 til 0 kroner hos OiSTER

Lige nu kan man få et Samsung Galaxy Watch 4 40 mm med Bluetooth for 0 kroner med i købet af et mobilabonnement med fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G for 179 kroner per måned.

Normalt, når man bestiller mobilabonnement hos OiSTER, er det med gratis oprettelse og ingen binding. Men i dette tilbud koster oprettelsen 99 kroner, og der er seks måneders binding.

Ifølge OiSTER har uret en værdi på 1.710 kroner, men det er en sandhed med modifikationer. Den laveste pris på uret ligger i skrivende stund på omkring 1.129 kroner.

Gå til tilbuddet hos OiSTER her

Kan det svare sig?

Kan det svare sig at skifte til OiSTERs abonnement med fri tale og fri data for at få et gratis Samsung Galaxy Watch 4? Ja, det kan det som udgangspunkt godt.

OiSTER er nemlig et af de billigste teleselskaber, man kan skifte til, så selv om der er seks måneders binding, er det en lav pris, du ender med at betale i seks måneder.

Har du rent faktisk brug for fri data, er OiSTERs pris på 179 kroner den laveste normalpris på markedet. Hvis du dog sagtens kan nøjes med et mindre mobilabonnement – f.eks. 50 GB data per måned til 99 kroner per måned – så betaler du altså 79 kroner for meget per måned i seks måneder. Det fjerner med andre ord 474 kroner af besparelsen.

Uanset hvor billigt et mobilabonnement du før har haft, kan det dog altid svare sig at gøre brug af dette tilbud. Det er dog under den forudsætning, at du skifter til et billigere mobilabonnement efter bindingsperioden, hvis du rent faktisk ikke har behov for et stort abonnement med fri tale og fri data.

Læs også: Det bedste smartwatch til Android-telefoner i prisfald