Få en gratis Google Nest Audio med et mobilabonnement

Telmore frister lige nu med en gratis Google Nest Audio til en værdi af 500 kroner, når nye kunder skifter til et abonnement hos teleselskabet.

Få en gratis Google Nest Audio med et mobilabonnement

Teleselskaberne frister af og til med kampagner, der skal lokke nye kunder til – for eksempel ved at man gratis eller meget billigt får eftertragtet elektronik med i købet, hvis man skifter til teleselskabet.

Det samme gælder for teleselskabet Telmore, som har søsat en ny kampagne rettet mod nye kunder. Skift til teleselskabet og få en gratis Google Nest Audio-smarthøjtaler med i købet – sådan lyder kampagnen. Ifølge Telmore har produktet en værdi af 799 kroner, men markedsprisen ligger dog lidt lavere – 500 kroner.

Ikke desto mindre er det et fint produkt at få med i købet, hvis du alligevel er på udkig efter et nyt abonnement – for eksempel et abonnement med masser af streaming og underholdning inkluderet. Google Nest Audio er nemlig en lille og stilren smart-højtaler, der giver imponerende lyd til en attraktiv pris.

Læs også: Test af Google Nest Audio – musthave til smarthjemmet

Få en Google Nest Audio ved køb et af disse abonnementer

Telmore fremhæver særligt et abonnement som en del af kampagnen, men det er faktisk muligt at få en Google Nest Audio med i købet, når man som ny kunde vælger et af fire forskellige mobilabonnementer hos Telmore:

 • Fri tale og 60 GB data (13 GB i EU)
  Pris: 149 kroner per måned
 • Fri tale og 60 GB data (16 GB i EU) med HBO Max
  Pris: 179 kroner per måned
 • Fri tale og 60 GB data (22 GB i EU) med Viaplay og TV2 Basis
  Pris: 249 kroner per måned
 • Fri tale og fri data (44 GB i EU) med Disney+, Netflix, Viaplay, HBO Max, TV2 Basis og Paramount+
  Pris: 449 kroner per måned

Se også: Aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Du binder dig i seks måneder

Som altid er der en hage. Kampagnen gælder kun nye kunder, som flytter deres eksisterende telefonnummer over til Telmore. Derudover er der også 6 måneders binding, og hvis du fortryder købet, skal du returnere højtaleren i original emballage. Du kan altså ikke få Google Nest Audio med i købet, hvis du opretter et nyt telefonnummer, eller hvis du allerede er kunde hos Telmore.

Skift derfor kun til et af Telmores abonnementer, hvis du rent faktisk kan finde et abonnement, som passer til dit behov. Og som altid anbefaler vi, at du orienterer dit i priserne på mobilabonnementer på Telepristjek. Læs mere om, hvordan du finder billig mobiltelefoni.

Telmore markedsfører ikke kampagnen på deres hjemmeside, men du kan gå direkte til den her. Kampagnen gælder til og med 25. marts 2022 eller så længe lager haves.

Se også: Find priser og tilbud på mobilabonnementer