Få dobbelt data, 10 % fast rabat og 300 kr. i bonus hos eesy

Lige nu kan du få et billigt mobilabonnementer hos eesy, som fejrer fødselsdag. Har du et Coop-medlemskab, får du en stor velkomstbonus, 10 % fast rabat og dobbelt data.

Få dobbelt data, 10 % fast rabat og 300 kr. i bonus hos eesy

Lige nu kan du gøre et rigtigt godt køb hos lavpristeleselskabet eesy. I samarbejde med detailhandelsvirksomheden Coop, som eesy i længere tid har samarbejdet med, kan nye kunder lige nu få et mobilabonnement hos eesy til meget favorable priser. De ekstra gode priser sker i forbindelse med, at eesy fylder to år.

Ekstra lave priser på eesys mobilabonnementer

Kampagnen giver først og fremmest en kontant velkomstbonus på 300 kroner, som indsættes på ens Coop-medlemskonto, og som man kan bruge, når man handler i Coops butikker eller webshop.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Derudover giver kampagnen også 10 % fast rabat på abonnementets pris hver eneste måned. Og sidst, men ikke mindst, får du dobbelt op på data for altid. Det betyder altså helt konkret, at abonnementerne ser ud som følger:

  • Fri tale og 60 GB data (15 GB i EU)
    Pris: 109 kroner per måned (10,9 kroner i bonus per måned)
  • Fri tale og 160 GB data (20 GB i EU)
    Pris: 129 kroner per måned (12,9 kroner i bonus per måned)
  • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
    Pris: 179 kroner per måned (17,9 kroner per måned i bonus)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

Den månedlige pris på mobilregningen er for de to mindste abonnementer uændret, men du får altså dobbelt data og 10 procent bonus hver måned. For det største abonnement med fri data er prisen sænket med 20 kroner, og du får altså stadig 10 procent løbende bonus.

Det betyder i praksis, at du – efter bonussen er trukket fra – kan få fri tale og fri data på TDC NET for kun 161 kroner per måned. Og dertil er der som bekendt for alle tre abonnementer en kontant velkomstbonus på 300 kroner.

Læs også: Fristende tilbud: Mobilabonnementer til nedsatte priser

Gælder kun for Coop-medlemmer

Som du måske allerede har gættet, gælder kampagnen kun, hvis du er medlem af Coop. 1,9 millioner danske husstande er allerede medlem, og det koster blot 200 kroner – et indskud, som du får tilbagebetalt den dag du opsiger medlemskabet.

Kampagnen gælder til og med 5. september. Som eksisterende kunde kan man desuden til enhver tid få 10 procent løbende bonus som Coop-medlem ved at kontakte eesy. Det er muligt for op til fem abonnementer per medlemsnummer at få denne bonus.

Du kan læse mere om kampagnen på eesys hjemmeside.