Få billigste pris på børnevenligt mobilabonnement

Søger du billigste pris på et børnevenligt mobilabonnement? Vi har gennemgået abonnementer hos teleselskaberne og fundet de bedste til børn.

Få billigste pris på børnevenligt mobilabonnement

Hvilke mobilabonnementer er det bedste og billigste til børn? Læs med i denne prisguide, hvor vi finder den billigste pris på børnevenligt mobilabonnement.

Vigtigst i et mobilabonnement til børn?

Prøver du også at finde det bedste mobilabonnement til børn? Det kan være ganske uoverskueligt, for der findes et utal af mobilabonnementer med forskellige indhold og priser. Men hvilket mobilabonnement skal du gå efter til børn? Børn har sjældent et stort forbrug af taletid, SMS og MMS, hvorfor man bør have fokus på, at der er nok mobildata. Her skal det selvfølgelig også overvejes, hvor ofte barnet vil have adgang til Wi-Fi. Vigtigst er mobildækningen, når du vælger et mobilabonnement til børn. Er dækningen dårlig vil ikke altid kunne få fat i dem, eller dem i dig, og det kan være meget ubehageligt. Husk derfor at tjekke teleselskabernes dækningskort, og se hvordan mobilbrugere oplever mobildækningen hos teleselskaberne.

Se også: Se danskernes foretrukne mobilabonnementer

Bedste pris på mobilabonnement til børn

I jagten på billigste pris på et børnevenligt mobilabonnement har vi fundet fem gode bud, som kombinerer et fornuftigt indhold af taletid og mobildata med en god pris – på forskellige mobilnetværk.

#1 Oister

Abonnement: 2 timers tale og 8 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se mobilabonnement hos Oister

#2 dukaTALE

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 59 kroner
Se mobilabonnement hos dukaTALE

#3 CBB

Abonnement: 7 timers tale og 7 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 79 kroner
Se mobilabonnement hos CBB

#4 Hallo.dk

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 69 kroner
Se mobilabonnementer hos Hallo.dk

#5 Oister

Abonnement: Fri tale og 30 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 79 kroner
Se mobilabonnement hos Oister

Hvilket mobilabonnement til børn er bedst?

Herover finder du vores bud på et børnevenligt mobilabonnement til billigste pris. Hvilket skal du vælge? Det kommer an på flere ting. Vælg det teleselskab, hvor i ved i vil have god dækning, for priserne er meget ens hos teleselskaberne på de forskellige netværk. De fleste kan nøjes med de mindre abonnementer, hvor den månedlige pris ligger på 49 til 79 kroner. Andre, fx større børn, har brug for lidt mere, hvor man fx kan få fri tale og 30 GB data til 79 kroner på 3s netværk. På ovenståendende mobilabonnementer er der ingen binding på, så viser indholdet sig at være for småt, kan man skifte til et større mobilabonnement uden problemer.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer